tiistai 28. elokuuta 2012

maitotehtaan koe erä nro1

rv 19+2 aamu valkeni painajaisista painavana.. siinä sängyssä kun yritin unihiekkoja hieroa silmistä havahduin siihen että yötoppini etumuksessa oli kaksi märkää peukalon kokoista länttiä.. hetken tuumailtuani ei jäänyt vaihtoehdoksi enään mitään muuta kuin että maihtotehtaat ovat päässeet rakennus puuhassa siihen vaiheeseen että tuotantolinjoja on alettu testaamaan O.o whaaaat??? näin aikaisin ?!?! ei ei ei menetän joka päivä enemmän ja enemmän minun omaa kroppaani ja joudun luovuttamaan sitä lapsen käyttöön murr... eikai se auta kun lähteä ostelemaan rintaliivinsuojia. Taidan valita sellaisia pestäviä suojia kerta niitä varmaan sitten saa käyttää tän loppu raskauden ajan sekä sitten tietty synnytyksen jälkeen, taitavat todellakin tulla halvemmaksi.
Ahdistusta tän läskin kropan kanssa taas vaihteeksi ollut..semmonen ongelma tässä on että tunnen olevan vankina omassa kropassani. Mitään ei saa tehdä, kaikki pitää ottaa niin nätisti.. ja plaa plaa en oo koskaan oikeen ollut hyvä muiden asettamiin rajoituksiin ne on saanut mut vaan juoksemaan ja lujaa.. tää lapsi asettaa mulle kaiken näköisiä pakotteita ja en ees voi juosta pakoon... en tiiä kai tää on vaan jotain tällaista panikointia :D
Vielä muutama päivä rakenneultraan!!!! :)

Nyt shoppailemaan niitä suojia O.o

perjantai 17. elokuuta 2012

Supistuksia ja ultraääni

Viikosta 16 asti olen tuntenut supistuksia ja toissapäivänä se alkoi olla jo mielestäni liikaa SIIS IHAN LIIKAA mitä ikinä teinkään niin supisteli.. Noh eilen sitten rohkaistuin ja soitin neuvolan tädille ja hänhän kutsui minut tälle aamulle nopeaan tarkastukseen. Ihan yksinkertaisesti vallattiin neuvola lääkärin huone ja katsottiin massuun ultralla :) siellä se mun pikkunen toukka oli sillä oli kaksi jalkaa ja kaksi kättä sekä pää ja selkäranka ja kylkiluut! Se potkiskeli ja heilutteli käsiä ja kun aikansa siinä tuijotimme niin se nosti katseen suoraan siihen ultralaitteeseen eli näimme kuinka hän katseli meitä näytöstä ja heilutti kättä vähä äkäsen näköisesti ihan kuin ilmoittaakseen että hän tahtoo nyt nukkua että lopettakaa häiriköinti tai sitten moikatakseen kuka tietää :D mutta oli se hemmetin suloisen näköistä! Nyt otan vähän vain rauhallisemmin tätä elämää ei mitään hikilenkkejä eikä pikapyöräilyä vaan letkeätä menoa. Terveydenhoitajani sanoi että minulla on ehkä vain herkempi kohtu (ei muuten kuulostanut kovin lupaavalta sanalta "herkempi") mistä tämä johtuu niin enpä tiedä. Aloin miettiä että onko endo sitä herkistänyt vai voiko herkkä kohtu olla osa syy endoon? kun tietääkseni ei vieläkään ole mitään tietoa mistä endokaan johtuu.. Mietin myös että voiko kohtu olla herkkä jos siellä on endo kiinikkeitä ja nyt ne venyy kun kohtu kasvaa ja saa kohdun araksi? Enpä tiedä tietääköhän kukaan, edes lääkärit..
Rakenne-uä aikakin tuli ja se on 3.9 eli vasta viikolla 20+1 vaikka aijemmin luulin että se on viikolla 19 noh aivan sama eihän sinne ole enään kun pari viikkoa :)
Pikkuinen jupsutti äskettäin masussa :D sekin kyllä tuntuu aika kipakalta, alkaakohan ne sattumaan sitten ku toinen on isompi ja potkii kovemmalla voimalla O.o meikällä taitaa todellakin olla herkkä kohtu :'(
Ihan hassun tuntosta tuo toisen touhuaminen tuolla :D Huomasin eilen että alan rakastamaan mahaani, entä sitten jos se on iso ehkä liian iso viikkoihin nähden koska olen läski mutta se näyttää vaavamasulta ja on ihana vaatteet päällä tietenkin! En koe sitä kovinkaan seksikkääksi kun hypin ilkosillani ;D Ah sydämeni on täynnä rakkautta! Noh nyt lähden viettämään laatuaikaa lemmen viemän ja jumpsuttavan mahani kanssa :)

Ihanaa ja hedelmällistä syksyä kaikille!

sunnuntai 12. elokuuta 2012

Mamma vaatteita ja maha-ahdistusta...taas..

Käytiin eilen isommassa kaupungissa shoppailemassa mulle mamma vaatteita varmaan puoliakaan ei löytynyt, esim. takki syksyksi jäi ostamatta ja kengät (ei kyllä mikään mamma vaate :D mutta uudet oisi syksyksi kivat että pysyy jalat kuivana). Takki jäi harmittamaan tosi paljon sillä öö mun entinen menee just ja just kiinni masun kohdalta ja helma nousee liian ylös :/ Mun maha on kyl tehnyt sellasen super pömpsähdyksen mikä ahdistaa sillä nyt on vasta viikko 17! Nooh tästä syystähän sinne lähdettiinkin siis ostoksille kun maha on iso.. Löysin farkut jostain ihme liikkeestä ja ne makso 55e ei ehkä kalleimmasta päästä mamma housut mutta silti kirpasi maksaa kun tietää että niitä pidetään vain tammikuuhun asti ja ehkä sen jälkeen jos lihon niin että ei muuta vaatetta mee päälle.. nuissa housuissa kuitenkin plussaa oli että olivat hiukan vielä väljät ja säädettävä vyötärö joten uskon että menevät tuonne loppuun asti. Shoppailussa oli myös hyvä puoli siinä että tuli kokeiltua kaiken näköisiä kokoja ja nyt hahmottunut vähän paremmin mitä kokoa tilata netistä jos meinaa tilata. Housut saa jäädä kyllä noihin yhtiin ellei edullisesti käytettynä löydy mutta paitoja varmaan tarvii tilata lisää sillä nyt löysin vain yhden minun tyylisen paidan O.o olen varmaan joku vuoden nirppanokka :D
Alushousu pahetti löhti myös H&M:ltä matkaan mutta petyin kotona kun niissä oli sellainen ohut kuminauha joka on aika napakka vaikka pöksyt muuten tuntuu tosi hyvältä jalassa :/
Muita hyödyllisiä ostoksia oli nypynpoistaja ja koiralle heijastinliivi. Nyppy kone lähti hintaan 9,95e ja heijastinliivi 3,95! molempiin erittäin tyytyväinen!! nyppy koneella lähti tästä meidän kangassohvasta kaikki nypyt veks ja tuntuu nyt paljon pehmeämmältä ja näyttää nätiltä :) Ja Heijastinliivi koiralle sattu just sopivan kokosena vaikka koiraa enään täysikasvuisena olekkaan mitannut ja kyllä meidän hauva nyt näkyy maalla juostessaan kauemmas (autoilijoille myös päivällä) ja ilta lenkit onnistuu huolettomammin. Tuli kyllä vaan mieleen että tällä mammalla ei ookkaan vielä yhtään heijastinta viritettynä, täytyy hoitaa homma sillä meillä on täällä jo myöhään illalla pimeetä! Hyi syksy yäks! mut vaavan maailmaan tulo lähenee nopsaa ku syksy menee ja talvi tulee :)

Huolia ja murheita? No joo käsi puutu viime yönä 2-3 kertaa turraksi vaikka en edes maannut sen päällä tai mitään ja nyt aamulla niin ei tarvi istua kuin sohvalla ja kone sylissä niin tuntuu että jalka menee turraksi O.o what... niin muuten oon miettinyt että ku tässä muutaman kerran just ollut koneella näin että kone sylissä että millaisia vaikutuksia sillä on sikiöön ku maha on aika lähellä säteilevää konetta tuleekohan sieltä kolmipäinen lapsi ?
Kävellessä mahassa viiltelee mutta en tiedä edelleenkään onko se endoa vai vaan normaalia kun mahassa kaikki liikkuu ja kohtu venyy ja paukkuu :D uimista pitäisi lähteä tänään kokeilemaan, eikä suinkaan järvessä vaan lämpimässä hallissa taikka kylpylässä :)

sunnuntai 5. elokuuta 2012

16vk

Hmmm.. viikot ne vierii ja vierii eteenpäin, enkö minä vasta tehnyt positiivisen raskaustestin? Ihan huimaa että   kohta pitää oikeasti miettiä kaikkea mitä pitää hommata vauvaa varten. En tunnusta että listoja on jo tehty :D Löysin haluamani pinnan sängyn ja hoitopäydänkin ikeasta (pinnansängystä sai laidan irti) mutta toivottavasti sitä mallia on vielä myynnissä sitten lokakuun lopussa, sillä ajattelin säästää nuo isot ja hintavat ostokset sinne asti kunnes alkaa viimeinen kolmannes mutta kuitenkin heti alkupuolessa koska meillä ei olekkaan nuo ikeat ihan lähellä vaan hiukan matkustusta joutuu harrastamaan :/
Mutta jotain muuta jännää..... OLEN VARMA no ainakin 95% varma että olen tuntenut muutamia kertoja vauvan möklähdyksen masussa :D en jokapäivä todellakaan mutta viimeisen viikon aikana tuntui muutaman kerran sellainen hassu tunne jolle en keksi mitään muuta selitystä kun ei mitään ilmavaivojakaan ole ollut.. Joten uskon vakaasti nyt tähän ja olen onnellinen siitä :D
Mahaa ja selkää on särkenyt viime päivinä ja nukkuminen tuntuu ahistavalta kun mahaa särkee kun vaihdan asentoa tai en tiedä onko särkee oikea sana vaan ahdistaa ääh en tiedä :D onneksi tiistaina on neuvola, pääsee juttelemaan tutun neuvolatädin kanssa joka palannut kesälomalta ja varmaan aiheellista keskustella että voisko sen rakenne ultran tehdä sitten mahdollisimman nopeasti eikä vasta viimesillä viikoilla koska meikällä huolestuttaa edelleenkin se nesterakkula ja se mitä sille kuuluu: hävinnyt? kasvanut? pienentynyt?? Jos se on kasvanut tai ennallaan niin painaako se jonnekkin siellä kohdun takana yms..?
Parisuhteessakin pieniä säröjä kun toinen ei tunnu ottavan asioita tosissaan ja minun mummoni eli tuleva isomummo hätkyilee HÄITÄ!?!?!!? anteeksi mitä???! minä en ole menossa mihinkään naimisiin tämän lapsen takia vaan ajallaan rakkaudesta jos kaikki siltä tuntuu.. jep voi yllättää lukijan mutta vaikka olen lapsen tehnyt  tämän mieheni kanssa en silti ole kuin 94% varma siitä että menemme naimisiin tai että minä haluan mennä naimisiin, on joitain asioita joissa olemme niin erinlaisia ja minä olen hyvin itsenäinen ihminen joka ei siedä toisen sotkeutumista :D mutta tulemme hyvin toimeen nyt ja katsotaan löytyykö rakkauden lisäksi kaikki muukin mitä vaaditaan elämän pituiseen liittoon sillä rakkaushan ei yksistään riitä. Mutta kaikesta huolimatta tämä lapsi on rakkauden tulos jota kumpikin haluaa ja kaikella rakkaudella sitä olemme puuhanneet ;)
Jos nyt taas sukeltaisi kiireettömän päivän kunniaksi raskautta käsitteleviin keskustelupalstoihin  :D