keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Laiskakö?

Puolenvuoden työstä jäljellä olisi 2yötä. Olihan tämä rankkaa 9kk vauva ajan unettomuutta ja siihen päälle sit 6kk yötyötä ja päivät pojan kanssa. Siitä 4kk mies oli reissutyössä eli viikonloput vain kotona. Sanoisin että hyvin suoriuduttiin vaikka olo alkaa olla kropassa sellainen että voisin nukkua viikon putkeen heräämättä :D

Otsikko tulee siitä kun eräs asiakas hermostui minulle ja haukku laiskaksi. Siinä vaiheessa meinasi hermostuttaa ja jopa itkettää ku takana oli 14h työyö ja sitä ennen kaksi normaalia yötä ja meneillään oli 12h vuoro ja seuraavana yönä tiedossa sama 12h.. ja vielä siihen päälle tulossa kaksi normaalia yövuoroa :D

Poika on kasvanut ihan älyttömän ja vähän liikaakin. Alkaa olla helisemässä ku tämä meinaa yltää jo wc.n oven avaamaan yms..
Lääkitys on purrut hemangiooman hyvin ja syksyllä olisi lääkityksen alasajo! Jee!

Kesäksi tilattiin kuitenkin kiinasta joku laturilla toimiva minijääkaapin että ei tarvitse murehtia lääkitystä pitkillä kesä ulkoilu reissuilla vaan saadaan lääke matkaan :) mies sen muisti hommata ja se oli huippu juttu!

Parisuhde on ollut todella koetuksella kun yhteistä aikaa ei ole ollut puoleen vuoteen nimeksikään. Muutama tunti per päivä mitä hän on ollut kotona sillä silloin olen nukkunut viikon univelkaa ja mennyt töihin yöksi..mutta toden totta toivon että tämä tekee meidät vahvemmaksi tiimiksi.

Endon kanssa menee niin ja näin. Ilmeisesti suoliston toimintaan jo vaikuttaa pillä maha menee ihan sekaisin ennen kuukautisten alkua. Tämä on siis ihan uusi oire ei ole koskaan ennen ollut. Hirvittää..
Olen ollut tosi huono muistamaan syömään e-pillereitä joten täytynee soittaa neuvolaan ja miettiä uusi ehkäisy/hoitokeino..

Nyt valmistautumista vappuyön töihin kiireellä päivällä :D

Hyvää vappua!