sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Fyysistä ja Psyykkistä kipua..

Sattuu niin mieleen kuin ruumiiseenkin! Toinen clomifen kuuri on nautittu ja odotellaan ovulaatiota.. Mahaan on sattunut vasemmalle puolelle jo pari päivää ja nyt on sellainen kokovatsan kipu menossa.. Hengittäminenkin sattuu ja ei voi oikein olla missään asennossa :( endosta kai tällaiset kivut. Sen siitä vissin saa kun pian tulee puolivuotta ilman e-pillereitä joilla siis pidettiin endoa kurissa. Joidenkin mielestä puolivuotta raskautumisen yrittämistä voi olla lyhyt aika mutta minulle joka joutuu olemaan ilman lääkkeitä joilla yritettiin hillitä edon kasvua on todella todella pitkä aika.

Kipu tuntuu myös päässä/sydämessä eli henkisesti..kaikki ympärillämme on yhtäkkiä raskaana tai saa lapsia siis meidän ikäiset tuttavapiirin jäsenet tai tutuntutut, mistä moinen lasten teko into vai olemmeko tulleet vain siihen ikään O.o Tekee kuitenkin kipeää katsoa fb:ssä onnen ja rakkauden täyttämiä kuvia synnäriltä jossa vauva ja vanhemmat ovat ensimmäistä kertaa yhdessä.. Samalla kun me joka kerta joudumme katsomaan raskaustestin yhtä viivaa ja sen julmaa tuomiota. Nämä on minun tunteitani ja minulla on niihin oikeus vaikka samalla en edes halua niitä. Myös parisuhde on koetuksella minä olen koko ajan äkäinen tunteideni kanssa joita pidän oikeutenani ja samalla riesana ja toinen tuntuu vähän syyttävän minua ja pohtivan onko hänessäkin vikaa.

Pahinta tästä minulle tekee naisena sen että kun tällä rakkaalla miehelläni tämä vauva kuume on pahempi kuin minulla ja hän toivoo ja toivoo ja haluaa jo lapsen oman jälkeläisen, tunnen epäonnistuneeni naisena kun en vieläkään ole antanut hänelle lasta. Olen vailinainen. En koskaan välttämättä voi olla NAINEN tai siltä minusta ainakin tuntuu jos lasta ei tule.

Enkelille kuiskasi toiveen hartaimman,
uskoa tahdon ihmeeseen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti