torstai 16. heinäkuuta 2009

En ole kirjoittanut pieneen toviin taas mitään, mutta olen jotenkin haluton. Kun kirjoitan asiat ja julkaisen ne täällä se tarkoittaa samalla sitä että minun täytyy kohdata ne. En voi enään sen jälkeen kiertää ja kieltää asiaa itseltäni. Olen ollut hieman maassa sanotaanko vaikka niin.

Mies asiat ovat aika hämmentävässä tilanteessa niitä on mutta toisaalta pitää kuitenkin mietti onko sittenkään. Tuntuu ettei mistään voi olla varmaa.

Sitten tämä pulma; Olen todella yksinäinen. Kukaan ei ymmärrä oikeasti tätä, välillä kuvittelen että itse liioittelen asiaa, mutta luulempa loppujen lopuksi että muut eivät voi samaistua siihen mitä minä koen. Loppujen lopuksi kun kaikki kokee asiat eri tavalla vaikka lähtökohdat olisivat samoja. Sairauden kanssa minun kroppani ei ole enään minun. Sairaus muuttaa sitä ja minä en kestä muutosta.
Esimerkiksi seksi. Sairauteen liittyy yhdyntäkipua, ennen niitä ei minulla ole ollut, mutta olen nyt ollut piakoin 6kk ilman seksiä ja pelkäänkin että sairaus on antanut minulle yhden lisäharmin.. Tietenkin on hiukan tyhmää/turhaa pohtia asiaa etukäteen mutta pelkään pettymistä. Elämässäni on ollut aika hyvä sääntö: kun rakastan jotain, menetän sen sadan prosentin varmuudella. Ja minä tyttöhän rakastan seksiä, eli menetänkö senkin? Tästähän on kysymys.
Vaivaa kauheasti kun ei ole ketään kelle puhua koska en tunne vielä ketään muuta jolla olisi sama sairaus. Paikkakunnallani ei ole tukiryhmää ja en ole vielä ehtinyt liittyä yhdistykseenkään.
Sekin on jännä juttu että olen tiennyt nyt piakoin 2kk varmasti sairastavani ja sitä ennen puoli vuotta oli epäilys kun jonotin leikkaukseen. Enkä muka vieläkään ole ehtinyt liittyä yhdistykseen? Luulen että siinäkin on kyse enemmänkin siitä että kun liityn se ei ole enään unta. Minulla on se ja vihaan ruumistani sen takia.
Haluan eroon yksinäisyydestäni.

Mies asioissa sairaus tuo oman ongelmansa. En ole ehtinyt vielä edes käsitellä kaikki ongelmia mutta ouh jeah niitä on ja tajuan lisää koko ajan. Mikään ei ole yksinkertaista kun puhutaan parisuhteista ja varsinkaan sitten kun toisella on sairaus joka vaikuttaa tulevaisuuteen ja joka päivään (kivut yms..).

Että tämmöisiä kuulumisia näillä hetkillä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti