maanantai 2. toukokuuta 2011

Leiki lapsi lelusilla, älä ihmissydämillä..

Noniiin! Kylläpä äiti piti minulle taas saarnaa O.o siis minulle, kiltille pienelle tytölle joka ei varmasti koskaan ole syyllistynyt tahallisesti taikka muuten tietoisesti leikkimään kenenkään tunteilla :( Kaikista naurettavinta tässä oli että äitini viittasi tällä saarnalla herra "ei mikään unelma prinssiin".
Onko se toisten ihmisten tunteilla leikkimistä jos itse elää hetkessä? Tällä hetkellä tunnen hyvää oloa tämän erään herran seurassa, kaipaan häntä ja aina viestin äänimerkin kuuluessa sydän hypähtää innosta ja jos viesti on herra I:ltä niin hymy lävähtää naamalle. Mielestäni siinä on jo syytä kerrakseen viettää toisen kanssa aikaa. Onko toisen tunteilla leikkimistä että vietän hänen kanssa aikaa koska nautin siitä suunnattomasti??? Onkohan minulta jäänyt jotain tajuamatta?

Murheita aiheuttaa massu jälleen vaan. Ei oikeastaan mitään uutta, sitä kipua vaan. Sen kyllä piti loppua vähäksi aikaa tai ainakin lievittyä lähes olemattomiin leikkauksen jälkeen, mutta mitä v*****?! ei todellakaan! massua vihloo ja lanneluiden sisällä olevaa aluetta särkee edelleen. Myös alaselkää särkee tai enemmänkin nämä säryksi luokittelemani kivut ovat ahdistavaa oloa jonka voi pian jo luokitella jatkuvaksi säryksi.. Kai mie luovutan ja varaan kontrolli ajan MUTTA kun minä en halua niitä tuhteja lääkkeitä, mutta nyt se akupunktio ja fysioterapia voisi olla paikallaan?? Ehkäpä käynkin ensin terveyden hoitajan juttusilla ja kysyn hänen neuvoa =)

Koiran kanssa menee niin ja näin. Pentu on raisu tapaus MINULLE mutta kaikille muille lähestulkoon kiltti pieni kullanmuru joka väläyttelee hampaiden sijaan pientä suloista kieltään.. tässä on kaikki aiheet mustasukkaisuuteen :D Sen siitä saa kun pentu tulee taloon 6viikon iässä ja pitää nyt ilmeisimmin minua emona jota saa rettuuttaa.. kai se menee ohi joskus ?? :/

Nyt jos kattoisi tuon jääkiekon viimeisen erän katsoisi ja painuisi nukkumaan<3 Suomi voittoon!!! ;)

1 kommentti:

  1. Hei!

    Oon aiemminkin käynyt mutten oo saanut kommentoitua kun bloggerissa ollut kai jotain häikkää. >Eli lukee sun höpötyksiä ainakin yksi ihminen. Kurjaa että vatsa oireilee;/ Suomihan sitten otti ja voitti, hyvä:) Aurinkoisia kesäpäiviä sinne!
    -endotar82-

    VastaaPoista