torstai 23. tammikuuta 2014

Herra 1v ja muita kuulumisia

Mun pieni ihmeeni täytti vuoden vaihteessa yhden vuoden! Joulun alla hän oppi kävelemään ja nyt on jo melkoinen pikku isäntä. Testaillaan hyvinkin jo kuinka äiti ja isi antais periksi jos oikein vääntelen naamaa :D
Tuttikin jätettiin pari viikkoa sitten pois, mitä sitä turhaa. Ihan itsestään jäi ku piilotti kaappiin. Ei se niitä siinä räkätaudissa voinut edes imeä, kun ei se happi kulkenut muutenkaan. 

ELI TUTIN VIEROITUS VINKKI: käytä inhottava tukkoinen flunssa hyödyksi ja poista tutit ja pysy päätöksessä flunssan jälkeenkin. Meillä on menny ainakin hyvin myös flunssan jälkeen..

Vauva kuumetta ei ole vieläkään vaik vierestä seuraankin tulevan kummilapsen odotusta. Mutta voisin mä toisaalta ottaa toisen vauvan.. ilman raskautta ja synnytystä kiitos :D ei taida onnistua. Suomessa kun ei nuita vauvoja kauheasti jaella harmi sinänsä. Pojan onnellisuus asteen huomioiden uskallan nimittäin väittää että vaik parisuhde on mitä on niin ollaan me vanhemmuudessa taidettu onnistua :) toi.meidän jätkä ku on kiltti, aina naurussa suin ja fiksu jätkä :)

Töitä on saanut tehdä ja se on herättänyt ristiriitaisia tunteita. Oon onnellisempi mut samalla ahdistunut kun tuntuu et poika on kasvanut musta irti :/ isän poika tullut.

Meillä on edelleen parisuhteesaa suuria ongelmia..katkeruutta tapahtuneista, loukkaantuneisuutta sanoista yms.. sitä pariterapiaa melkein kaipaisi mut nyt mies viikot reissussa ja minä viikonloppupainotteisessa työssä eli aikaa ei jää..

Särkyjä on eri määriä ja pillereitä en muista sydä kiireen, työväsyn (yötyö) ja stressin takia.. pitäisi soittaa terveydenhoitajalle et miten olisi joku muu ehkäsy/endolääkiyys konsti..MITÄ NIITÄ ON?? onko kettään joka synnyttänyt, noin 24, ssirastaa endometrioosia ja käyttää jotsin muuta kuin pillereitä? Jos niin vinkit/kokemukset tervetullutta kiitos:)

Nyt nukkumaan että jaksaa päivän pojan kans ja sit yöksi töihin.. vain 3yön putki sitten alkaakin pyöriä taas 5yön putket .....hullu...

3 kommenttia:

 1. Me vierotettiin tutista kanssa flunssan aikaan! :)

  VastaaPoista
 2. :) menee ihan itsestään tuolleen..

  VastaaPoista
 3. live173影音視訊live秀-台灣uu視頻聊天室
  live173影音live秀-免費視訊-uu視頻聊天室
  live173視訊影音live秀-夫妻開放聊天室
  173視訊聊天-同城午夜聊天室
  173視訊-開放性聊天室
  視訊交友-福利聊天室
  漾美眉視訊交友-美女福利視頻秀
  免費視訊聊天室-約炮交友直播間平台
  影音視訊聊天室-美女主播福利視頻
  視訊聊天室-午夜寂寞聊天室
  寂寞少婦網上裸聊台灣裸聊奇摩女孩真人視訊網國外成人在線視頻網站蘿莉愛色圖天下情色
  网上裸聊vip夫妻視頻的qq群同城炮床友交友網成人無碼在線視頻社區色吧圖片情色圖片
  超碰成人公開免費視頻色偷偷免費視頻 超碰AV成人電影在線免費觀看成人之美影院711情色榜
  裸聊網址怎麼搜找女炮床友的qq號同城炮床友qq號成人的av視頻在線觀看力的情色
  裸聊免費網全城裸聊免費網網上裸聊的網站成人無碼視頻播放在線成人床上小遊戲情色片

  VastaaPoista