keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Aika juoksee eteenpäin, minä kuljen ympyrää.

Onpas siitä aikaa kun olen viimeksi kirjoittanut. Jotenkin kaikki tuntuu tyhjältä tämän kirjoittamisen suhteen. Olen kasvanut jonkun verran syksystä ja tuosta viimeisimmästä kirjoituksesta, onneksi ;).

Onpa tullut seikkailtua pikkurapakon takana miehen perässä ja kotiin palattu. Pettymyksiä pettymysten perään.. Noh eikait se parempi näin ku toisin.

Vaikea tietää mitä tekee. Niin koko elämän suhteen kuin lapsen hankinnankin. Ehkä mietin liikaa? ehkä pitäisi vaan antaa asioiden tapahtua omalla painolla niinkuin tapahtuu MUTTA ku oon ihminen joka murehtii asiat etukäteen ja varmistaa että asiat ei mee vikaan esim matkustaessa... taidan olla pieni kontrollipelle :(

Nyt ainakin elämän suhteen olen päätynyt että vaihdan paikkakuntaa ensi kesään mennessä opiskeluja silmällä pitäen tietenkin. Ajattelin käydä uuden ammatin, sillä ei mulla ole keskittymiskykyä johonkin amk:hon tai yliopistoon.. harmi vaan siellä on kaikkea mielenkiintoista opiskeltavaa. Kuten psykologia ja eläinlääketiede mutta niitä ei kumpaakaan kovinkaan pohjoisessa voi opiskella tai tuota eläinlääketiedettä kun ei voi opiskella ku tuolla pirun helsingissä..

Lapsen hankinnassa sen verran pohdintaa että haluan kasvaa vielä ihmisenä. Varmaanhan siihen kasvaa sitten ku se tilanne tulee mutta liian pelottavaa. Pitää kasvaa pelosta ulos ensin ja löytää se mies ;) jonka kanssa haluais ja olis mahdollisuus elää elämä ja kasvattaa onnellisia lapsia. Mutta sitä ennen pitää keskittyä elämään eikä odottamaan elämää :D

Sitten katsaus masun tilanteeseen eli endon oireisiin..
tällä hetkellä on jokapäiväistä kipuilua minkä takia tänään kävinkin sitten tarkastuksessa ettei olis jotain muuta mut sen näkee sitten kun tulokset tulee mutta mun tuurilla mitään pois hoidettavaa ei löydy vaan se on endoa joka on tullut ärsyttävämmäksi.
Ei yhdyntä kipuja. Ala selkää särkee nykyään aika hyvin ja väsymystä. Pahoinvointi on yks myös mutta ei todellakaan joka päiväistä mutta joka viikko väh. 2 päivää että sen kanssa eletään.

Tuohon selkäsärkyyn olen ajatellut kokeilla teho liikuntaa jospa lihasten vahvistaminen auttais ja jos ei auta niin oonpahan ainakin kokeillut sitäkin =)

Tänään myös neuvolassa juteltiin että jos kokeiltaisiin uutta pilleriä mutta päätettiin katsoa miten nyt tämä kuuri menee ja kattoa sitä et tarviiko muutosta. Eli viimeksi lääkäri tapaamisella sovittiin että kipujen kasvamisen takia siirrytään syömään kolme e-pilleri levyä yhteen kyytiin eli pitämättä sitä tavallista 7päivän taukoa levyjen välillä. Nyt on menossa toinen levy loppu puolella ensimmäisestä erästä ja saa nähdä miten menee. Monesti kuulema kolmannen levyn kohdalla ilmenee ongelmia varsinkin kun minulla on käytettävänä kuulema hormooni tasoltaan alhaiset pillerit..

Jooh eiköhän tää tästä taas jos oppis vaikka kirjoittaa tärkeitä asioita ylös :D

Joulukin tulee onneksi stressiä ei ainakaan itselläni ole. Olen tehnyt erinlaisia lyyjyteoksia lahjaksi niille joiden kohdalla inspiraatio on kohdalla ja muutamalle ostanut lahjan. Vähän fiiliksen mukaan =D Odotankin joulua innolla sillä sillon hajanainen perheemme kokoontuu pitkästä aikaan monen vuoden tauon jälkeen (tietenkin isää lukuunottamatta) kaikki naiset ja pikkuveli siis mennään mummolaan rentoutumaan mummon tekemien jouluherkkujen äärelle, en malta odottaa :)

1 kommentti: