torstai 31. joulukuuta 2009

Vanha heila & Uusi vuosi

Jassoo näin tässä taas siis mennään. Jo kerran kokeiltu mies on taas kuvioissa mukana, perusteluina kasvaminen ja muuttuminen. No eihän mulla ole muuta kuin aikaa kokeilla samat virheet uudelleen xD Joo ei mut noh teen tämän nyt ja sen päätöksen kanssa taas vaihteeksi eletään. Jeps..

Uusi vuosikin on alkamassa muutaman tunnin sisällä. Itse vietän sitä bussissa matkalla kotiin ja sitten taas huomenna reissuun. Ei tässä varmaan mitäään järkeä ole mutta tämänkin päätöksen kanssa eletään oli se sitten fiksu tai erittäin pöljä :D

Mitä toivon uudelta vuodelta?

Toivon että alkavana vuonna saisin itselleni mielekästä tekemistä. Tällähetkellä työttömyys ottaa päähän niin pirusti. Noh sinne koulun penkillehän olis taas tarkoitus lähteä ehkäpä saan paikan ja pääsen siis tekemään jotain mielekästä :)

Toivon myös turvallista vakautta ihmissuhteisiin, ne kun on koko elämäni ajan ollut tähän asi aivan kauheita. Oli kyse sitten perheestä tai poika/mies ystävistä niin sama rata kaikissa..

Uudelta vuodelta toivon myös vähemmän kipuja, se muuten olis paras juttu, mutta ehkä kaikista epätodennäköisin :/

Eipäs tässä ensi vuoden puolelle jää vielä ratkaistavaksi kadonneen rakkauden mysteeri siitä voi tulla melko hauskaa mutta myös kipeää puolin ja toisin, mutta seikkailu piristää kummasti :D

Nyt minä jatkan matkasta kärsimistä ja toivottelen kaikille Hillitöntä uutta vuotta 2010 ja endosta kärsiville ja heidän läheisilleen jaksamista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti