keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Suuri suru ja tuska, suunnitelmien siirto sittenkin?

Aloimme eilen keskustelemaan perinpohjaisemmin siitä miten tuloni muuttuvat, kun muutamme yhteen pysyvästi ja virallisesti sekä kun jään äitiyslomalle. Koska opiskelen jo toista ammattiani tässä iässä ja olen seikkaillut yhden syksyn amk:ssa ja ruotsissa kokeillut hetken niin olen ollut vain pätkissä töissä. Tämä tarkoittaa myös sitä että saan vain minimin äitiyspäiväraahaa yms.. Miten ihmeessä sillä tulee toimeen ja elättää vauvan? Minusta kun olisi oikein laittaa kulut puoliksi.. Varsinkin kun kultani on kuitenkin perustyössä ja tiedän että hän joutuu tekemään palkkansa eteen töitä niin miksi minä sitten saisin vain maata ja hän maksaisi vuokrat yms.. ei käy järkeen.

Mitä vauvan elättäminen sitten maksaa kuukaudessa?? Ei ole mitään käsitystä tallaisesta kun eipäs ole tullut kirrettyä vaippa hyllyillä ja vaikka olisikin niin mistähän sitä osaa arvioida monta vaippaa menee päivässä tai viikossa kun ei ole sellaisia tarvinut vaihdella :/

Eilen kun keskustelu siirtyi siihen täytyy siirtää osioon niin tuli sellainen suru ja tuska ettei ole toista. Ihan vatsaankin alkoi viiltämään :( mutta sanoin miehellekkin että jos kovin joudutaan siirtämään niin sitten voi olla että endoni takia jäädään ilman koko lasta.

Minä en kyllä nyt tiedä enään yhtään mitä teemme..suru..

1 kommentti: