maanantai 20. helmikuuta 2012

Epätietoiusuus tekee pipipääksi

Huoh tässä on sitten niitä kuukautisia ooteltu mutta mitään ei kuulu ei sitten edes positiivista tulosta :( kp on 37/28, onneksi perjantaina on gynelle aika! Olin ehtinyt sen varata jo kun kierto oli pillereiden jälkeen se 13pv.. Netistä luin että voi olla raskaana vaikka testit näyttää negatiivistä ja olenpas kuullut saman tarinan mieheni kaverilta.. Mutta tämmöisinä päivinä toivoisin että olisin voinut kertoa äidilleni yrityksestä. Ehkä hän olisi voinut kertoa miten hänen raskauksissaan on käynyt onko testeissä heti näkynyt vai miten. Sen minä vain tiedän että taisin olla minä jota vanhempani joutuivat tekemällä tekemään parin vuoden ajan ennen kuin suostuin ilmoittamaan että täältä tullaan. Vanhempani olisivat ilmeisesti halunneet tehdä lapset kolmen vuoden ikäeroilla koska isosiskoni ja minun välissä on 5vuotta (-2 yritysvuotta = 3 vuotta) ja minun minun jälkeen on tullut sitten kaksi pikkusisarta kolmen vuoden ikäeroilla..

Uskon kuitenkin että se on nyt siellä kiinnittyneenä ja kaikkea sillä ennen kuin aloin popsimaan pentuna nuita e-pillereitä olivat muistini mukaan kuukautiset päivän tarkkuudella säännölliset, mutta toisaalta en tiedä sitten oliko kertoni vieläkään asettunut pillereiden lopettamisen jälkeen.. jaksan toivoa parasta perjantaihin asti ja sitten jos lääkäri sanoo että asiat on huonosti saatan tarvita kyllä saikkua.. Miehini ei halua uskoa asiaa kun vasta sitten kun sen lääkäri todistaa, mutta toivoo kyllä sitäkin enemmän..

Toisinaan sitä vaan kaipaa tukea ja lohdutusta mutta sitä ei saa oikeastaan. Miehille tämä ei ole sama asia ja varsinkin kun rakkaani ei oikein ole vielä joutunut tosissaan elämään tämän minun mahdollisen lapsettomuuteni kanssa kuin siitä asti kun aloimme yrittämään, minä olen käännellyt ja väännellyt mielipiteitäni ja ajatuksiani siitä asti kun 18 vuotiaana lääkäri minulle ilmoitti että todennäköisimmin endoa ja siitä mahdollisuus kärsiä lapsettomuuttakin.. Lapsen kaipuu on suuri ja sitä ei helpota yhtään ympärillä pyörivät lapsiperheet..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti