tiistai 7. helmikuuta 2012

Painjaisia ja ihme oireita...

Vois jo pikkuhiljaa loppua prkl.. joka hemmetin yö näen jotain perkuttelin ahdistavaa painajaista :/ Eikä siinä kaikki! Mutta iltaisin kun pötkähdän sänkyyn tulee sellainen pahanolon tunne ihan kuin oksettais.. Aevan sairasta touhua... Tuskin mun kropassa mitään vikaa on, alkanut vissin vaan noi lapsuuden oireet tulee. Ensin tulee unet sitten tulee nukkuaan meno ahidistus/pelko ja siitä varmaan sellanen kierre :( Aikaisemminhan olenkin tainnut kirjoittaa siitä millaisia olivat lapsuuteni yöt..

kp on jotain 21 kai ja siis odotellaan vaan tässä, mitään plussia en usko tulevan edelleenkään joten odottelen vain kuukautisia. Parempi jo nyt olla tälleen luovutus asenteella tässä kuussa koska kuukautisten tosiaankin pitäisi alkaa päivää ennen syntymäpäivääni niin en halua silloin olla ihan maassa..

Miten kippurassa ihminen oikeasti voi nukkua? Parin yön jälkeen ollu aamulla sisuskalut kipeät ihan ku keuhkot mutta voihan ne olla muutkin ku hengittäessä vähän vissin kaikki liikkuu joten sinänsä en tiiä mikä siellä mutta ku hengittää niin pirunmoista tuskaa.. ekana aamuna silleen et ku olin herännyt niin hengittäessä pisti mut toisena silleen että aamuyön tunteina unenläpi tuntu todella ahistavaa kipua :( oiskohan endolla osuutta asiaan?? mene ja tiiä taas..

Tänään alkaakin sitten viimoinen pakollinen top jakso tuolla parinkymmenen kilometrin päässä, ootan muuten taas ihan pirusti tuota jokapäiväsitä ajamista ja bensan=rahan kulutusta :( mut noh eihän tuo ole kuin 21 työpäivää ja jos tekee pitkiä päiviä niin vähemmänkin.. sit hyppäänkin suoraan johonkin toiseen top paikkaan suorittamaan ensimmäistä valinnaista..sen paikan ajattelin hommata hiukan lähempää :D

Aurinkoista kevättä kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti