sunnuntai 12. elokuuta 2012

Mamma vaatteita ja maha-ahdistusta...taas..

Käytiin eilen isommassa kaupungissa shoppailemassa mulle mamma vaatteita varmaan puoliakaan ei löytynyt, esim. takki syksyksi jäi ostamatta ja kengät (ei kyllä mikään mamma vaate :D mutta uudet oisi syksyksi kivat että pysyy jalat kuivana). Takki jäi harmittamaan tosi paljon sillä öö mun entinen menee just ja just kiinni masun kohdalta ja helma nousee liian ylös :/ Mun maha on kyl tehnyt sellasen super pömpsähdyksen mikä ahdistaa sillä nyt on vasta viikko 17! Nooh tästä syystähän sinne lähdettiinkin siis ostoksille kun maha on iso.. Löysin farkut jostain ihme liikkeestä ja ne makso 55e ei ehkä kalleimmasta päästä mamma housut mutta silti kirpasi maksaa kun tietää että niitä pidetään vain tammikuuhun asti ja ehkä sen jälkeen jos lihon niin että ei muuta vaatetta mee päälle.. nuissa housuissa kuitenkin plussaa oli että olivat hiukan vielä väljät ja säädettävä vyötärö joten uskon että menevät tuonne loppuun asti. Shoppailussa oli myös hyvä puoli siinä että tuli kokeiltua kaiken näköisiä kokoja ja nyt hahmottunut vähän paremmin mitä kokoa tilata netistä jos meinaa tilata. Housut saa jäädä kyllä noihin yhtiin ellei edullisesti käytettynä löydy mutta paitoja varmaan tarvii tilata lisää sillä nyt löysin vain yhden minun tyylisen paidan O.o olen varmaan joku vuoden nirppanokka :D
Alushousu pahetti löhti myös H&M:ltä matkaan mutta petyin kotona kun niissä oli sellainen ohut kuminauha joka on aika napakka vaikka pöksyt muuten tuntuu tosi hyvältä jalassa :/
Muita hyödyllisiä ostoksia oli nypynpoistaja ja koiralle heijastinliivi. Nyppy kone lähti hintaan 9,95e ja heijastinliivi 3,95! molempiin erittäin tyytyväinen!! nyppy koneella lähti tästä meidän kangassohvasta kaikki nypyt veks ja tuntuu nyt paljon pehmeämmältä ja näyttää nätiltä :) Ja Heijastinliivi koiralle sattu just sopivan kokosena vaikka koiraa enään täysikasvuisena olekkaan mitannut ja kyllä meidän hauva nyt näkyy maalla juostessaan kauemmas (autoilijoille myös päivällä) ja ilta lenkit onnistuu huolettomammin. Tuli kyllä vaan mieleen että tällä mammalla ei ookkaan vielä yhtään heijastinta viritettynä, täytyy hoitaa homma sillä meillä on täällä jo myöhään illalla pimeetä! Hyi syksy yäks! mut vaavan maailmaan tulo lähenee nopsaa ku syksy menee ja talvi tulee :)

Huolia ja murheita? No joo käsi puutu viime yönä 2-3 kertaa turraksi vaikka en edes maannut sen päällä tai mitään ja nyt aamulla niin ei tarvi istua kuin sohvalla ja kone sylissä niin tuntuu että jalka menee turraksi O.o what... niin muuten oon miettinyt että ku tässä muutaman kerran just ollut koneella näin että kone sylissä että millaisia vaikutuksia sillä on sikiöön ku maha on aika lähellä säteilevää konetta tuleekohan sieltä kolmipäinen lapsi ?
Kävellessä mahassa viiltelee mutta en tiedä edelleenkään onko se endoa vai vaan normaalia kun mahassa kaikki liikkuu ja kohtu venyy ja paukkuu :D uimista pitäisi lähteä tänään kokeilemaan, eikä suinkaan järvessä vaan lämpimässä hallissa taikka kylpylässä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti