perjantai 19. lokakuuta 2012

Miten se vauva tehtiinkään?

Nyt kun alkaa tulla rv 27 pian täyteen (nyt meneillään 26+5) ajattelin palautella mieleen miten se vauva oikeen tehtiinkään :D Aikaisemmin silloin taisin kertoa helmi kuussa kuinka kävin lääkärissä ja sain lääkkeet terolutit ja clomifenit. Mutten tainnut kertoa miten niitä vedin.. Ihan tarkkaan en muista minä kierron päivinä söin, vaikka onhan tuo purtelo vielä kaapissa kun jäi yksi kierto vielä jäljelle. Mutta sen muistan että söin terolutit jotta kuukautiset tulisivat ja kierron 3 päivä muistaakseni ensimmäinen clomifen tosin toisessa lääke kierrossa terolutit jäi syömättä kun olin ulkomailla ja unohdin uusia sen reseptin ja aloitin clomifenit normaalisti kerta kuukautiset tuli luomuna :) Eli jotenkin näin saatiin aikaan meidän poitsu. Tietenkin siihen vaadittiin paljon seksiäkin :D SIIIS PALJON :D taidettiin olla kuin pienet kiimaiset kanit! Ja kyllähän ne clomifenit taisi tehostaa ovista sillä ne halut oli jotain ihan eri luokkaa kuin koskaan ennen.. kaiholla muistelen kun seksi tän ison mahan kanssa ei itseäni kovin kiinnosta. Eli yllättävän nopeasti saatiin lääkkeillä haluttu vaikutus.. vain toinen lääkkeellinen kierto ja nappasi, voi meitä onnekkaita! :)

Mutta nuista lääkkeistä oikeastaan halusin kirjoittaa siksi että hämmennyin kun netissä tuntuu olevan monenlaista kirjoitusta siitä miten niitä syödään ja missä järjestyksessä O.o olenkohan ymmärtänyt jotain väärin....

Vihdoin asunto asiatkin ovat selvinneet, ihanaa! Löytyi iso 67neliön kaksio ja mikä määrä säilytystilaa, ihan rakastuin siihen. Ei kylläkään rivitalosta kuten halusin tai edes alimmasta kerroksesta vaan kaksikerroksisen talon toisesta kerroksesta, mutta onneksi on edes lasitettu parveke johon myös ihastuin. En malta edes odottaa että saan laittaa jouluksi sinne kuusen oksia ja ihanat valot sekä lyhdyt roikkumaan :)
Pääsen vihdoin tyydyttämään pesänrakennusviettiä kun tässä asunnossa sitä on ollut turha päästää valloilleen sillä alusta asti ollut selvää että tähän kämppään vauvaa ei tuoda. Saan avaimet jo ensi viikolla ja saan alkaa roudaa tavaraa pikkuhiljaa :) Suuri stressi putosi hartioiltani, tosin nyt seuraava onkin uuden isomman asunnon sisustaminen ja edelleen lasten tarvikkeiden hankinta :D

Asunto asialla on surullinenkin puoli rakkalle koiralle kun ei ole vielä löytynyt uutta kotia, lapsen kanssa sitä en muutenkaan uskaltaisi pitää ja nyt sitä ei uuteen asuntoonkaan saa tuoda joten aika käy vähiin :'( Miten sitä voi tuomita rakkaan ystävänsä kuolemaan? Ei mitenkään :/ ei mulla ole oikeutta lopettaa toisen elämää koska olen itse sotkenut omani ja hankkiutunut raskaaksi vaikka eihän sekään niin yksinkertaista ole..

5 kommenttia:

 1. Tuo koirajuttu kiinnitti huomioni, koska itsellänikin on kaksi koiraa ja tosiaan vauva tuloillaan. Onko koiranne agressiivinen lapsille, vai miksi teidän pitää luopua siitä lapsen myötä?

  Onpa ikävä tilanne kyllä, toivottavasti koira saisi hyvän kodin. Itse kun en voisi luopua omista rakkaista mistään hinnasta, ja lopetus tuntuisi tosiaankin jotenkin epäoikeudenmukaiselta :(

  VastaaPoista
 2. Yritin vastata tähän jo kerran mutta netti päättikin juuri julkaise hetkellä pätkäistä :/

  Koira on erittäin arka/epävarma ja sen rotu taustoista johtuen se ei pakene vaan hyökkää kun tuntee itsensä uhatuksi. Paimentaa tosiaankin myös vieraita näykkimällä käsistä, lahkeista ja pyllystä jos vieraat liikkuvat.. Oli kyse sitten meidän kodista tai äitini luona olevista vieraista..

  Koira ei ole saanut vielä kotia ja sen toivon löytyvän vaikka millään emme raskisi meidän pikku nassukasta luopua sillä oman perheen kesken hän on niin suloinen.. Tällä hetkellä koira äitini luona missä käy paljon vieraita ja ei oikein toimi mutta toivotaan että ajallaan oppisi? Nyt itsekkin olemme siellä olleet koiraa hoitamassa sillä äitini on kova reissaamaan ja veljestäni 16v herra ei oikein osaa ottaa vastuuta ja hoitaa mutta meneehän se näinkin vielä kun ei ole vauvaa.

  Caro on mulle kyllä todella rakas mutta en menisi niin pitkälle että en mistään hinnasta luopuisi sillä lapsi menee aina kaiken edelle, minun itseni, koiran, parisuhteen..Kaiken, tämä siis minun mielipiteeni.

  VastaaPoista
 3. No voi surkeus :( Olisko ketään tuttua kaveria/sukulaista, minne koiran voisi antaa? Ja ootko yrittänyt millaista koulutusta sille tuohon paimentamiseen? Tehokoulutusta nyt vielä ennen vauvan tuloa :)

  Muakin jännää, miten meidän terrieri ottaa vauvan vastaan. Anoppi jo tuossa sanoikin, että saapa nähdä saako hän kohta kaksi koiraa, kun vauva tulee. Mutta totesi sitten, että ollaan sen verran kiintyneitä koiriimme, että ihan helpolla niistä emme taida luopua! Näinhän se on. Mutta lapsen henkeä koira ei kyllä saisi uhata missään tapauksessa!

  VastaaPoista
 4. No tällähetkellähän koira on ollut äitini luona, mutta äitini sanoja lainaten täysin arvoitus koko koira.. Pelkää mutta on samalla kauhean itsepäinen :D
  Äitini taisi eilen soitella että kyllä se ois paras päästää juoksee "vapaille" niityille kun oli häntä yrittänyt ottaa/ottanut kädestä kiinni(jäi vähän epäselväksi kummin) kun hän oli yrittänyt ottaa pannasta kiinni ohjatakseen koiran eteisestä pois jonne toinen oli jääräpäisesti jumittunut.. äitin luona pidetään koiraa keittiö ja olohuone tilassa jotta pikkuveljeni kaverit voivat kulkea eteis, wc ja veljeni huone alueella ilman puremisen vaaraa :( noh sinne oli siis viemässä kun töihin oli itse lähdössä niin silloin näin.. Meillä myös ollut vastaavia tilanteita monesti kun vieraita olis tulossa ja koira eristettavä eri tilaan.. Yleensä tietenkin osasi mennä kun sano että "minne mennään" mutta joskus oli sitten näitä jäärä päiviä että ei millään ja pakko viedä sitten pannasta pitäen..sillon yleensä sai sit kattoo et kumpi ehtii ensin koiran hampaat vai emännän käsi pantaan..

  Mies meillä ikävöi koiraa älyttömänä :( mutta nämä on vaikeita asioita.. jos en olisi tullut raskaaksi ikinä endon takia varmasti oltaisiin pidetty koira kunnes vanhuuttaan ois kuollut pois, sillä meille sen ongelmat eivät olleet niinkään ongelmia vaan vähän vaikea tapaus :D mutta nyt kaikki vaan on toisin.. taitaa tulla maksamaan maltaita joku koiran kouluttajakin joka voi olla ihan turhaa..

  VastaaPoista