perjantai 12. lokakuuta 2012

rv 25+5, 100 päivää jäljellä!

Voi jeeveli... niin väsy olo ku tää meidän pikkuinen masuherra ei anna mun nukkua :/ puskee sitä päätään tai pyllyään niin tosta mahasta läpi että viime yönäkin heräsin siihen että mahassa näky sellanen ison miehen nyrkin kokoinen möykky O.o se muuten SATTU! muutenkin tää maha alkaa olla niin pinkee ettei järkeä kyl oo enään.. toisinaan öisin maha on niin jäykkä/kova tjn että pissa reissulla ei voi ees selkää suoristaa muuten sattuu sairaana :( raskaana olo ei oo todellakaan mun juttu.

Vaaville on aika paljon jo hankittu vaatteita ja täytyy kyllä sanoa että vaikka ensin olin sitä mieltä että uutena
mahdollisimman paljon niin onpa muuten tullut hankittua kirpparilta suurin osa ihan vahingossa :D nuo pienet koot kun menee niin vähän aikaa lapselle päälle että niitä löytää hyväkuntoisena hirveen halvalla! Mutta jotain uutenakin ostettu ja kyllä täytyy myöntää et niitäkin pikkuhiljaa tarttunut alennuksista.

Tarvikkeita ei ole tullut vielä hankittua juurikaan ainoastaan pinnansängyn reunapehmuste, tuttipullo (Olin hermona ja menin kauppaan et pakko ostaa jotain. Vauvahyllyltä sit sentään jotain järkevää tulevaisuutta ajatellen eli tuttipullo), yhdistelmävaunut tietty (paketti sisälsi tosiaan ne: sadesuojan, sääskiverkon, pumpun, varasisäkumin, toppamakuupussin, hoitolaukun), lakanoita ja kantoliina (me&mama) kuinkas muutenkaan kun kirppikseltä 3€:lla!!! se oli kyllä löytö! mutta saa nähdä tuleeko käytettyä :D Vielä pitää kyllä hehkuttaa tätä löytöä koska sehän oli todella pitkä niin sen kuntoa oli kirppiksellä vaikea tarkistaa mutta kotona huomasin pienen kellastuman ja pesin kuulkaas kirkastusaineella, näytti sen jälkeen ihan UUDELTA :)

Vaikka jotkut ihmiset kammoksuu kirpputorilta ostamista ja minäkin ennen niin en tiedä.. en minäkään sieltä ihan kaikkea ostaisi mutta omalla harkinnalla siistejä vaatteita lapselle ja kirjoja ja semmoisia...

Miehen kanssa suhde vieläkin rakoilee.. mutta onko se ihmekkään eihän me kovin kauan ehditty olla parisuhteessa ennen kuin lasta aloimme tekemään. Hitaasti hyvä tulee, eli katsellaan tässä nyt rauhassa eikä tehdä hätiköityjä päätöksiä..

Ai niin äitiyspakkaus asiaa :D se niin jännittävä ja suuria tunteita herättävä paketti... eli saan sen uuden paketin sillä sitähän on alettu jo jakamaan ja vein oman hakemukseni vasta sen jälkeen, nyt vain odotellaan malttamattomana milloin se tulee ja pääsee penkoilemaan :)

Sairaalalaukkua olen jo miettinyt ihan älyttömästi, kai tuo stressi johtuu siitä että sinne synnytyssairaalaan on tosiaan se parisataa kilometriä joten ois ihan suotavaa ettei mitään unohdu matkasta.. mutta en ole uskaltanut kuitenkaan mitään vielä pakata kun onhan näitä viikkoja vielä edessä, valitettavasti...

2 kommenttia:

 1. Täälläkin äitiyspakkausta odotellaan :)

  Voi, ei se raskaus vain ole kaikkia varten. Eikä siitä tartte kaikkien nauttia, näin se vain on. Itse oon alkanut joku aika sitten vasta nauttimaan raskaudesta, mutta jos on kipeä yms. niin ei siitä kyllä nauti.

  Ihana, että vaavi potkii :) Mulla tuntuu vain pienenä tärähtelynä vatsalla nuo liikkeet ja näkyyhän ne myös, mutta ei häiritsevästi. Eikä yöllä herätä koskaan. Sitä oon vähä miettinytki, että kun monet sanoo, et vaavi potkii yötkin niin ettei nukkua saa. Minä tietenki heti, mietin että onko normaalia, että se potkii päivisin ja nukkuu yöt :)

  Kovasti tämä raskaus stressiä teettää, mutta toivottavasti palkinto on kaiken sen arvoinen. Ja munki mielestä vauvan vaatteita voi kirpparilta ostaa ihan hyvin. Ne kun pesee niin ihan hyvin niitä voi käyttää, kun ei ne tosiaan montaa viikkoa päälle mahdu. Mulla taas oli silleen, et ajattelin et ostan käytettynä paljon vaatteita mutta uutena ne on tullut kyllä hankittua :) On muuten kamalan hankala tietää, minkä verran ja kokoisia vaatteita pitää ostaa. Ja mitä vaatteita?! Meinaatko ostaa paljon? Tuntuu, että jokaista kokoa pitäisi olla useampia, eli useampi 50cm body, potkari, puolipotkari, paita yms. Äh, niin hankalaa näin ekakertalaiselle :)

  Toivottavasti saatte miehenkin kanssa asiat rullaamaan!!

  VastaaPoista
 2. No nautin jossain vaiheessa jotenkin, silloin oli vaan se liikkuminen mikä harmitti mutta nyt kyllä tullut semmonen totaali ärsytys.. tottakai tänä aamunakin oli kiva löllötellä sohvalla suihkun jälkeen odottamassa että masun öljy kuivuu ja katsella ku maha vaan tärähtelee ja yks siellä mönkii, mutta en todellakaan voi nauttia sitten ku se puskee ja venyttää mun mahaa..niin ja ne hemmetin yöt. En yöllä herää potkimiseen mutta juurikin tuohon puskemiseen kun se venyttää mahaa niin kauheasti ihme asentoihin..

  Ehkä kannattaa vain olla tyytyväinen että vaavi nukkuu yöt ja meiskaa päivät. Oma äitini ainakin aina toitottaa että tiiätpähän sitten mikä unirytmi teille tulee kerta yöt puskee :D eli ehkä teille tulee helppo lapsi joka nukkuu kun sie nukut :)

  Tuo vaatteiden määrä on todella haastava ja aiheuttanut täälläkin päänvaivaa. Äiti toppuuttelee että ei niitä niin paljon tarvi, mutta ystävälläni on nyt n.6 viikon ikäinen vauva jolta kuulema pitää vaihtaa vaatteet 3-6 kertaa päivässä kun on kova pullauttelemaan O.o pääasiassa taitaa aina vaihtua vaan body joka saa osumia mutta itse olen ajatellut asian niin että kerta nyt olen halvalla löytänyt kirpputorilta niin en hirveesti säästele määrissä :D vahingossa tuli ostettua 11 kpl koon 60-62 potkuhousujakin, se kuulostaa paljolta mutta toisaalta vähältä, olen ihan pihalla.. niin ja kun lasketaan vielä äippäpaketin vaatteet päälle :D

  Minusta tuntuu jotenkin stressaavalta miettiä myös erityisesti tammi vauvan pukemista. Että osaako sille varmasti pukea oikean verran vaatetta ettei tukehdu tai palellu sisälläkään. Ja se ulkoilu millon sitä oikeen pääsee vaunulenkille talvivauvan kanssa? kun pakkasraja on -10 varsinkin päättä pohjoisessa :/

  Itse olen ainakin onnekas siinä mielessä että kaverini sai juuri vauvan ja toinen kaverini saa kuukausi kaks jälkeeni, molemmat vieläpä kokeneita äitejä muutenkin. Sen lisäksi olen saanut juuri pikkuvelipuolen että näitä vauvoja ja neuvojia on onneksi lähipiirissä varsinkin oma äitinikin vielä on ollut innoissaan mutta ei rasittava (hänenkin viimeisestä vain 16 vuotta) vaikka onhan hänen ajoistaan moni suositus lapsen hoidossa muuttunut..

  Mutta oli kyllä pelottavaa pitää tuota kaverini 6viikkoista sylissä! Lapsuudessa tietty pitänyt pieniä sisaruksiani sylissä mutta aikuisena en ole pikkuisia pidellyt saati koskaan vaippaa vaihtanut! Tuli kyllä vähän sellainen reaktio että voin pitää vauvan masussa vähän pidempäänkin vielä :D

  Pelottaa mutta salla tiedän että kaikki menee hyvin ja olen valmis :)

  VastaaPoista