torstai 11. heinäkuuta 2013

Kuulumisia

Poika on ohittanut 6kk merkkipaalun! Hänhän päätti sitten alkaa isoksi pojaksi ja heti 1.7 oli kauheat konttausasento harjoitukset koko illan 2.7 Puhkesi ihan huomaamatta ensimmäinen hammas! Illalla poika halusi matustella sormeani ja päätin et noh vilkaistaan ne ikenet joko ne ois turvonnut ja MITÄVIELÄ siellähän oli jo hammas ja sitten seuraavana päivänä ikenen läpi kuulsi jo toinen ja se taisi puhjeta kuitenkin vasta 4.7 läpi asti :) Äidin iso poika!

Tässä muutama päivä sitten oli pientä kipua mahassa ja sitä hiukkasen ihmettelin ku niin kivuton olen ollut endon puolesta mutta sekin meni ohi. Nyt on menossa ensimmäinen 3pilleri levyn putki ja eilen aloitin numeron 2 joten saa nähdä tuleeko välivuotoa mutta epäilen suuresti sillä kuukautiset ovat aina alkaneet sunnuntaina kun viimeinen pilleri on ollut tiistaina O.o ja loppuneet ke tai to vuodon määräkin ollut todella niukka.

Muuten menee ihan hyvin. Olen ensimmäistä kertaa elämässäni RUSKETTUNUT ja kunnollailla. Olenkin pohtinut voisiko raskaus vaikuttaa asiaan? Vielä ois vauvalomaa jäljellä muutamia kuukausia ja sitten mitäpä SITTEN?? Apua ;)
Painoa en ole saanut alas ollenkaan vaan himmaan edelleen siellä 67kilossa :/ ja inhoan itseäni kroppani takia.

Semmostapa meille :) Eli näin puolen vuoden jälkeen on ehkä tyhmänrohkeaa sanoa mutta raskaus olisi ollut endolleni loppujen lopuksi kuitenkin parhaaksi??

Terveisiä täältä viilenevästä MELKEIN lapista ;)

1 kommentti: