keskiviikko 21. elokuuta 2013

Kipua

Olen pahoillani. Olen ehkä luonut toivoa raskauden jälkeisestä kivuttomuudesta mutta joudun rikkomaan tuon väitteen :( kroppani on totaalisesti sekaisin. Kuukautiset tuli kesken 3levyn putkea ja sitten menivät ohi ja viikon päästä alkoi vuoto joka on niukkaa mutta vuotaa.. ja sitä nyt on jatkunut pitkään. Ei siinä vielä kaikki mutta kun särkee ala mahaa ja selkää myös välillä :/ prkl!! Tosin on tässä jo raskauden mahdollisuuttakin pohdittu miehen kanssa ehkäisystä huolimatta pitäisi testata tässä lähi päivinä mutta en halua nähdä kahta viivaa joten siirrän ja siirrän asiaa..yritän vain olla niinku ei mikään olisi vialla :D ei kovin aikuismainen asenne :'D

Pikku herralla on jo 5 hammasta osaa jo mennä istumaan tavoittelee jo ylös nousua ja liikkuu jo eteenpäin vauhdikkaasti mutta omalla tyylillä eli ei konttaa taitaa jättää sen välistä.. ensimmäinen hammashoitola ohi ja hyvin meni.
Mansikkaluomi on kasvanut vielä vähän saa nähdä mitä lääkäri tuumii..
Mut tärkeintä on et herraseni on edelleen liian helppo lapsi ja nauraa vaan. Luulen liian usein että ompa tyytyväisen näköinen ja rauhallinen kaveri mm. Kaikki kassa tädit sanoo näin.. pelottaa että on tyyntä myrskyn edellä..

Tässä olen miettinyt tulevaa niin varmaan jään vielä kotiin ja samalla töitä viikonloppuisin ja ehkä muutama ilta viikolla että ei tarvi viedä vieraalle hoitoon vaan voi olla isänsä kanssa :) en vain halua että vieras kasvattava lastani kehityksen herkässä vaiheessa ja haluan itse olla näkemässä hurjaa kehitystä enkä kuulla hoitotädiltä..

Anopin kanssa välit erittäin ongelmalliset, haluaisin että se nainen pysyy mahdollisimman kaukana meistä. Argh! Mutta voin suositella kaikille kirjaa luonnollinen lapsuus kirjailijan nimeä en muista tässä sängyssä nyt mutta aivan mahtava kirja antaa lohtua ja ymmärrystä itselle et miksi tuntee ehkä näin ;) suosittelen varsinkin kaikille anoppien kanssa riitelyä harrastaville :D

Siinä pika kuulumiset pitkästä aikaa.. hyvää yötä!

1 kommentti:

 1. 影音視訊聊聊天室-成人的直播平台
  ut聊聊天室-寂寞交友聊天室
  ut影音視訊聊聊天室-午夜聊天室
  小可愛免費視訊-一對一性聊天室
  視訊美女聊天-美女秀場裸聊直播間
  聊天交友-美女視頻直播秀房間
  交友app-台灣免費視頻裸聊室
  交友網站-在線視頻語音聊天室
  live 173 視訊聊天-主播免費祼聊聊天室
  173視訊聊天交友網-台灣美女聊天室
  色群視頻秀qq群視頻秀qq群視頻大秀群號無碼a片成人免費色情電影力的情色漫畫
  夫妻群視頻秀戀夜秀場直播間新地址性感長腿美女電腦桌面免費情色系電影線上觀看
  戀夜秀場視頻戀夜秀場網站線上直播a片日本性感美女伊人成人綜合網激點情色文學
  裸聊視頻免費的看看戀夜秀場直播大廳在線激情小說超短裙美女網盤成都白領人妻成人情色
  裸聊視頻免費的看看好美眉網伊莉論壇首頁情色三級快播電影成人色系漫畫情色短片

  VastaaPoista