torstai 10. maaliskuuta 2011

Leikkaus hommia

Tänään oli siis keskustelu kirurgisen sairaanhoitajan kanssa. Sain sitten antibiootti kuurin, käskyn keuhkokuvaan, sydänfilmiin ja normaalia laajempiin verikokeisiin ennen leikkuuta tuon miun pitkittyneen flunssan takia. Toivotaan että keuhkokuva ja verikokeet on ok että ei tarvi sitten siirtää leikkuuta. Onhan nuo kivut niin mukavat että voin hyvinkin niistä jo nyt luopua.
Leikkaus ei nyt tunnu ainakaan vielä niin kauheasti sittenkään pelottavan. Mutta ainahan siinä nukutuksessa varsinkin on riski ettet herääkkään :(
Tulee tässä nyt tämmönen viiden päivän teho dietti kun ei massussa pysy mikään kiitos noiden antibioottien :D katotaan kuinkas monta grammaa lähtee pois..

Koiran kanssa menee vaihtelevasti, oon aika väsy jatkuvasta pihalla juoksemisesta mitä pitää harrastaa pari kertaa myös yöllä. Ja tuntuu etten osaa leikkiä tuon pennun kanssa tai no kun sen leikkiminen on vain minun puremista.. se on vielä siinä iässä :/

Ajokortti asia on selvä, eli inssi meni läpi. Ja koulutukseen pääsen kuten toivoinkin.
Eli kaikki ressiaiheet on purkautuneet ja ainoastaan leikkaus aiheuttaa nyt jännitystä =) ihanaa vielä kun saisi nukkua 24h putkeen ja sitten taas jatkaa pennun kanssa pihalla juoksentelua niin kaikki olisi hyvin =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti