tiistai 22. maaliskuuta 2011

Leikkaus pelko iski!

Ylihuomenna leikkaukseen! apua! nyt alkoi jo pelottaa.. Jotenkin on huono fiilis koko hommasta. En tiedä mistä se johtuu. Mutta tuli jo äitiltä kysyttyä että kai hän ottaa sitten koiranpentuni itselle ja huolehtii siitä.. Kyyneleetkin tulee silmään ajatuksesta. Mutta jotenkin tuntuu siltä että olen liian onnellinen joten nyt täytyy tapahtua jotain todella pahaa ja mikä olisi pahempaa kuin etten herää nukutuksesta tai kärsin järkyttävistä tulehduksista leikkauksen jälkeen ja menehdyn niihin?
Hmm.. En halua koko leikkaukseen! mur.. Niin ja pitää muistaa sanoa lääkärille että mitään suurta ei poisteta ilman minun lupaani eli suolistosta ei pätkitä mitään ennen ennakkovaroitusta. Esimerkiksi kuolisin varmaan järkytykseen jos heräisin avannepussi mahassa :D Kyllä tuommoiset on asioita joihin pitää saada varautua rauhassa ja tottua ajatukseen..tosin tottuisinko tuohon ajatukseen koskaan edes väliaikaisena ratkaisuna on erittäin suuri mysteeri.
Koiran pennun kanssa menee hyvin. Tyttö täytti eilen kokonaiset 2kk ja se on totaallinen pentu.. pissaa ja kakkii lattioille kuten tuon ikäisen pennun kuuluukin tehdä :D Torstaina (leikkauspäivänä) pentu joutuu olemaan ensimmäistä kertaa 8h yksin tosin onneksi kaverini luultavasti käy moikkaamassa pentua täällä. Perjantaina taas myös :/ toivon pääseväni osastolta jo puolen päivän aikoihin, mutta se ei hyövää sisäsiisteyden kannalta mitään sillä en voi nostella pentua noin 4-7 päivään :D eli otamme takapakkia varmaan sisäsiisteydessä vaikka äiti, veli ja yksi kaveri on luvannut auttaa, mutta näillä ihmisillä on myös oma elämä.. eihän siinä mitään jos pentu painaisi sen pari kiloa mutta tämä jössikkä painoi viime viikolla jo 5,5 kiloa ja painoa pitäisi tulla noin 7oog-1kg per viikko lisää :DD ei mikään pikku sesse tulossa..
Puuroa ja jugurttia on jo leikkauksen jälkeisille päiville varattu. Myös suojalaastareita näitä apteekin versioita ei mitään itse leikattavaa kökkö laastaria :D on ne muuten kalliita! pieni laastari maksaa noin 0.54€! mutta pakko käyttää kun vaatteet hankaisi muuten haavoja yms.. pitää myös muistaa pakata sairaalaan löysät pöksyt ja paita sekä tyynyt kotiin paluuta varten, se on meinaan todella kätevä ku auto kaartaa mutkissa ja jokainen pomppu on helpompi kun painaa tyynyä massua vasten. Muistan viime leikkauksen jälkeen käyttäneeni tyynyä mahaa vasten myös vessassa käynnin yhteydessä, se teki siitäkin hommasta miellyttävämmän kokemuksen.

Ääh nyt kyllä saa riittää tämä minun pelokas papatus leikkauksesta. Lupaan kirjoittaa perjantai-iltana tuntemuksia, siis jos selviän ;)

Ihanaa loppuviikkoa =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti