perjantai 4. maaliskuuta 2011

Mieli muuttuu ja PALJON!

Hitto vieköön! minä mitään lapsia halua! Tässä koiran pennussakin on työ, päivät menee täysin tytön tahtiin ja suihkuunkin itse pääsi vasta yhden aikoihin päivällä kun toinen päätti ottaa tirsat. Yön se huusi ja sen seurauksena tänään olenkin kärsinyt päänkiristyksestä sekä jyskytyksestä. Muutenkin olen saanut ahdistusta koska tämä on iso sitoomus jne.. ja minä tyttö olen vesimies joka ei siedä vaupauden menetystä. Kärsin järkyttävästä sitoumus kammosta. Lapsia aloinkin haluamaan pelkästään rakkaan ex:äni ansiosta ja nyt kun hän tai hänenlaisensa perhekeskeistä ihmistä ei ole elämässäni alan palaamaan pikkuhiljaa entiseksi minäksi, suuri kiitos kuuluu myös täys työ tytölleni joka vie kaikki voimat minusta. Kyllä nostan hattua yksinhuoltaja äideille siis ihmislapsien yksinhuoltaja vanhemmille oli sitten äiti tai isä joka on päätynyt syystä tai toisesta yksinhuoltajaksi. Miten he jaksavatkaan? minulla tekee tiukkaa pennun kanssa ja he pärjäävät 10 kertaa vaativamman tapauksne kanssa..
Luulen että lapsen haluaisin jos päätyisin taas suhteeseen perhekeskeisen henkilön kanssa joka ei kuitenkaan yritä suhteessa sitoa minua millään tavalla sillä sitoutumis kammoisena vesimiehenä muuten juoksisin ja lujaa karkuun. Mutta nyt yksin en voisi kuvitellakkaan luopuvani seikkailu mahdollisuuksista mitä maailma tarjoaa kunhan tuo koira kasvaa niin me menemme ottamaan selvää kaiken maailman seikkailuista :D

Olen varma että minusta tulisi hyvä äiti mutta siihen vaaditaan oikea kumppani, väätän kumppanin kanssa edessä olisi katastrofi..

Kipuja on ollut mutta suhteellisen vähän ottaen huomioon että punaiset päivät pitäisi alkaa parin päivän sisällä pitkästä aikaa :D Onneksi ne ovat niin harvoin. Jotenkin ne hidastaa elämää kaikkineen kipuineen sun muuta..

Näiden mietteiden kanssa painun katsomaan neloselta tulevaa elokuvaa..

Leppoisaa ja kivutonta perjantai-iltaa kaikille!

ps. olisi ihan ok olla jo tuollaisen yli vuoden ikäisen lapsen äiti siis vaikka äiti-puoli tai adoptoida vähän vanhempi kun sillon niiden kanssa jaksaa touhuta yms.. nää vauva jutut ei taida olla ihan mua varten..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti