torstai 19. heinäkuuta 2012

Muiden mielipiteet eivät olekkaan minulle yks hailee??

Monet ihmiset ovat sanoneet että mahani näkyy jo. Tästä hyvä esimerkki on siitä että toissa päivänä tuntematon ihminen tuli ja kysyi että odotanko. Mutta joudun jokapäivä olemaan tekemissä ihmisen kansssa joka toitottaa minulle ettei raskaus voi näkyä vielä ja että olen vain päästänyt itseni lihomaan O.o siis ööö otankos nyt tämän vain itseeni joidenkin raskaushormoonien takia vai onko tämä ihminen jotenkin väärässä tjn.. siis mulla on tosi paha mieli, tunnen itseni lihavaksi ja haluan peitellä mahaani. Maha myös inhottaa minua ja ahdistaa kun se tuntuu.. Enkä oikein tiedä mihin suuntaan ajatella.. Tai siis mahasta pitää olla onnellinen mutta samalla se on alkanut ahdistamaan ??? ah olen ihan hukassa tai siis en mutta välillä tulee ahdistuskohtauksia tämän asian takia oleko lihava vai näkyykö masu jo oikeasti?

2 kommenttia:

  1. Se on mahdollista että mahasi näkyy jo. Joka nainen ja raskaus on erillinen. Tässä vaihessa raskaudessa se on vaikkea tuntee raskana ja ei lihava. Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos sinulle! Nyt voin ehkä hiukan paremmin mielin kantaa masuani kun tämän saman mitä äitini yritti sanoa sanoo joku ulkopuolinen/tuntematon :) Kiitos!

    VastaaPoista