maanantai 21. tammikuuta 2013

3 viikkoa synnytyksestä, endometrioosi nukkuu?

Tänään rakas poikani täytti 3 viikkoa :) Aika tuntuu paljon pidemmältä, vääristää älyttömästi kun vaippaa vaihdetaan sekä maitoa annetaan 3 tunnin välein. Poitsu on kasvanut hyvin :) Viime torstaina kävi lastenneuvolan puolelta neuvolatäti (jota muuten vihaan jo nyt) ja punnituksessa saimme jo hurjat 3600g :O eli syntymäpaino on kurottu kiinni jo aikaa sitten. Siinä se nähtiin että oli hyvä kun tein raskaan päätöksen ja lopetin sen imetyspelleilyn. Pulloruoka menee alas hyvällä ruokahalulla ja pojan paino kehittyy.. Tosin tässä alkaa jo olemaan kummissaan kun poitsu syö jo melkein sen 800ml mikä olisi niinku 1-2kk ikäisen ylärima (600ml-800ml). Kaksi viime yötä ollu kauheaa kipruilua ja piereskelyä joten kokeilimme tänään nan1 äidinmaidonkorviketta että saisimmeko sillä piereskelyä kuriin.. joojoo ja tähän voi näsäviisaat kommeintoida että se johtuu ilmasta ei korvikkeesta mutta kun meidän poitsua ei saa röyhtäyttämään millään ja liika heiluttelu saa maidon lentämään O.o siksi esimerkiksi meillä vaippa joudutaan öisin vaihtamaan ensin ja sitten vasta annetaan maito, muuten maidot on siinä hoitopöydällä... Toisaalta huolestutti alkaa kokeilemaan tuota eri valmistetta kerta paino noussut hyvin ja kakkaa tullut hyvin ja normaalin oloistakin ilmeisesti. Noh ainahan sitä voi sitten palata tutteliin.

Anopin kanssa muuten menee hermot :D Tätähän te kaikki olette odottaneet, jopa minä itsekkin. Liian hyvin tulimmakin toimeen. Itselläni taas reviiritietoisuus noussut pintaan (alkaakohan omat hormoonit pikkuhiljaa palautua) ja en halua antaa poikaa miksikään nukkeilu välineeksi......se siis kertoo varmaan jo paljon.

Ainakaan vielä ei ole tullut mitään endo kipuja :D niitä tässä kaipaillen ja kauhulla odottelen. Loppuis tuo viimeinenkin vuoto niin voisi alkaa odottelemaan niitä ensimäisiä kuukautisia että saisi lääkkeetkin sitten käyttöön ehkäsyksikkin tietty :D seksiä tässä jo himottais mutta vielä ei uskalla kun tuo leikkausviilto ei ole ihan kokonaan parantunut, se onkin ainut kohta jossa tikit vielä jäljellä.
Jännä kyllä nähdä että kauan menee että kuukautiset alkaa näin synnytyksen jälkeen kun ei imetä ollenkaan. Voihan se muka olla ettei mitään endokipuja näy moneen vuoteenkaan?

Tänään muuten ilmestyi postissa endometrioosiyhdistyksen jäsenmaksu vuodelle 2013 mutten aijo maksaa sitä. En kokenut yhdistyksestä olevan mitään hyötyä. Kaikki hoidettu ihan liian sekavasti.

Mies palasi tänään töihin. Nyt mennään siis niin että minä hoidan yöt ja päivät kun hän töissä ja oikeastaan joka toinen ilta pitäisi hällekkin olla "vapaa" :/ raskasta.. tietty yksin pärjää hyvin mutta raskaaksi sen tekee sen ku tietää että toinen saa nukkua ja itse herää 3h välein ja taistelee pojan nukkumaan eli ehtii nukkua itse sen max2h syöttöjen välillä. Tietenkin jos imettäisin se olisi joka tapauksessa näin.. Viikonloppuna mennäänkin sitten niin että mies hoitaa pe-la ja la-su yöt että saan levätä itse ne kunnon yö unet, jos saan.. Sitä niin jo herää pieneenkin änähdykseen :D

Muta nyt nukkumaan niin ehtii hetken leputtaa silmiä ennen seuraavaa syöttöä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti