tiistai 29. tammikuuta 2013

Kuulumisia

En oikein tiedä mistä kirjoittaa :D Blogin tarkoitus ei ollu selittää kuinka monta kertaa poikamme täyttää vaipan tai hehkuttaa kuinka hänelle tuli eilen täyteen 4viikkoa ja torstaina tulee 1kk mittariin.. Tarkoitus oli kertoa endometrioosista, siitä miltä kehossani tuntuu sekä miten mieleni reagoi kaikkeen. Myöhemmin tarkoitus oli kertoa lapsen saannin vaikeudesta/helppoudesta endon kanssa sekä raskaudesta miten se menee  kun endo tuo oman taakkansa.. Mutta kaikki tuo on mennyttä ja endon heräämistä tässä odotellaan vauva täyteisessä arjessa. Minulla ei siis ole mitään kerrottavaa? O.o Ei ainakaan mitään mikä olisi blogini aiheen mukaista. Tuntuu oikein pahalta kun ei ole mitään jaettavaa :D

Voinhan tietenkin kertoa tässä kaikkea ei aiheeseen liittyvää kun odotetaan että tulee jotain Oikeaa kerrottavaa :D

Miehen kanssa menee välillä hyvin välillä huonosti. Suhteemme natisee liitoksissaan mutta haluamme ilmeisesti molemmat korjata sen, ommella siitä vahvemman sidoksen? miksi muuten olisimme enään tässä?
Olemme päättänyt lähteä hakemaan ulkopuolelta apua keskusteluihin sillä saamme yleensä melkoisen riidan aikaiseksi lopulta kumpikaan ei myönnä olevansa väärässä ja taistelee omalla puolellaan vaikka pitäisi taistella samalla puolella muuta maailmaa vastaan tjn. En ole vain saanut varattua aikaa :D Kai se minullekkin on kova paikka joutua menemään amattilaisen puheille, sitten sitä joutuu myöntämään itselleen että on todellakin epäonnistunut... Mutta toisaalta pitäisi ajatella positiivisesti että ehkä epäonnistunut mutta peliä ei ole vielä hävitty, eikai hävitty tarkoittaa loppumista ja me sentään vielä yritämme löytää yhteisen sävelen erimielisyyksiimme...
Onhan se tietenkin vaikeaa varsinkin kun tämä anoppi sotku (että minulla menee hermot anopin kanssa) hiertää kaiken muun lisäksi välejämme.. (neuvoksi kaikille naisille, älä koskaan arvostele miehesi äitiä, luoja meitä auttakoon jotka sen tekevät).

Vauvan kanssa alkaa sujumaan tai noh kaikkihan vielä on opittavaa asiaa mutta sitä on alkanut jo nauttimaan vauvan hoidosta :) on ihanaa kun toinen herää (paitsi yöllä kun itse olet ehtinyt juuri syvään uneen) ja saa hymyjä sekä halia pientä nappulaa.. parasta on kun vauva rauhoittuu rinnukselle nukkumaan masu masua vasten (tietenkin tämä on epäkäytännöllinen asento yöllä jos vauva ei muuhun asetu/suostu nukkumaan..).
Vaipa vaihto on rutiinia mutta jatkuvat kakkavaipat ottavat öisin päähän -.-' Tutteliin siis päädyttiin takasi kun nan1 teki vauvan kakasta kauheaa liisteriä ja värikin muuttui saven vihreänharmaaksi O.o nyt tuttelilla taas ihanaa normi kakkaa :)

Juuri tällä hetkellä yritän selailla netinihmeellisestä maailmasta mitä ihmettä kastajaisiin tarjottavaksi. Haluaisin jotain erinlaista mitä ei aina kaikkialla ole, vaikka pakkohan se ihana nami kalaleipäkakku tehdä siitä nyt ei voi joustaa millään vaikka kuin on joka juhlassa tarjolla... vaikeaa.. mutta pitää sitten laittaa kuvia herkuista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti