tiistai 29. tammikuuta 2013

Kuulumisia

En oikein tiedä mistä kirjoittaa :D Blogin tarkoitus ei ollu selittää kuinka monta kertaa poikamme täyttää vaipan tai hehkuttaa kuinka hänelle tuli eilen täyteen 4viikkoa ja torstaina tulee 1kk mittariin.. Tarkoitus oli kertoa endometrioosista, siitä miltä kehossani tuntuu sekä miten mieleni reagoi kaikkeen. Myöhemmin tarkoitus oli kertoa lapsen saannin vaikeudesta/helppoudesta endon kanssa sekä raskaudesta miten se menee  kun endo tuo oman taakkansa.. Mutta kaikki tuo on mennyttä ja endon heräämistä tässä odotellaan vauva täyteisessä arjessa. Minulla ei siis ole mitään kerrottavaa? O.o Ei ainakaan mitään mikä olisi blogini aiheen mukaista. Tuntuu oikein pahalta kun ei ole mitään jaettavaa :D

Voinhan tietenkin kertoa tässä kaikkea ei aiheeseen liittyvää kun odotetaan että tulee jotain Oikeaa kerrottavaa :D

Miehen kanssa menee välillä hyvin välillä huonosti. Suhteemme natisee liitoksissaan mutta haluamme ilmeisesti molemmat korjata sen, ommella siitä vahvemman sidoksen? miksi muuten olisimme enään tässä?
Olemme päättänyt lähteä hakemaan ulkopuolelta apua keskusteluihin sillä saamme yleensä melkoisen riidan aikaiseksi lopulta kumpikaan ei myönnä olevansa väärässä ja taistelee omalla puolellaan vaikka pitäisi taistella samalla puolella muuta maailmaa vastaan tjn. En ole vain saanut varattua aikaa :D Kai se minullekkin on kova paikka joutua menemään amattilaisen puheille, sitten sitä joutuu myöntämään itselleen että on todellakin epäonnistunut... Mutta toisaalta pitäisi ajatella positiivisesti että ehkä epäonnistunut mutta peliä ei ole vielä hävitty, eikai hävitty tarkoittaa loppumista ja me sentään vielä yritämme löytää yhteisen sävelen erimielisyyksiimme...
Onhan se tietenkin vaikeaa varsinkin kun tämä anoppi sotku (että minulla menee hermot anopin kanssa) hiertää kaiken muun lisäksi välejämme.. (neuvoksi kaikille naisille, älä koskaan arvostele miehesi äitiä, luoja meitä auttakoon jotka sen tekevät).

Vauvan kanssa alkaa sujumaan tai noh kaikkihan vielä on opittavaa asiaa mutta sitä on alkanut jo nauttimaan vauvan hoidosta :) on ihanaa kun toinen herää (paitsi yöllä kun itse olet ehtinyt juuri syvään uneen) ja saa hymyjä sekä halia pientä nappulaa.. parasta on kun vauva rauhoittuu rinnukselle nukkumaan masu masua vasten (tietenkin tämä on epäkäytännöllinen asento yöllä jos vauva ei muuhun asetu/suostu nukkumaan..).
Vaipa vaihto on rutiinia mutta jatkuvat kakkavaipat ottavat öisin päähän -.-' Tutteliin siis päädyttiin takasi kun nan1 teki vauvan kakasta kauheaa liisteriä ja värikin muuttui saven vihreänharmaaksi O.o nyt tuttelilla taas ihanaa normi kakkaa :)

Juuri tällä hetkellä yritän selailla netinihmeellisestä maailmasta mitä ihmettä kastajaisiin tarjottavaksi. Haluaisin jotain erinlaista mitä ei aina kaikkialla ole, vaikka pakkohan se ihana nami kalaleipäkakku tehdä siitä nyt ei voi joustaa millään vaikka kuin on joka juhlassa tarjolla... vaikeaa.. mutta pitää sitten laittaa kuvia herkuista :)

2 kommenttia:

 1. UT美女視訊聊天室
  真愛旅舍午夜視頻聊天室
  真愛旅舍直播聊天室
  真愛旅舍直播視頻聊天室
  173免費視訊
  Live173app
  live173影音live秀
  live173視訊軟件下載
  ut聊天室
  真愛旅舍ut聊天室
  網愛影音視訊聊天室深夜女主播聊天同城寂寞男女交友網live173影音live秀免費視訊
  台灣色情視訊聊天99泡泡網寂寞同城交友同城約會男女交友網迷你短裙美女ut影音視訊聊聊天室
  夫妻交友的QQ群性吧交友聊天室午夜寂寞聊天室台灣色男色女視頻午夜成人擼片后宮視訊聊天室
  色情夫妻群QQ群真人互動視頻直播社區一對一聊天室魯大媽成人色情小說破解視訊聊天室
  俏女佳人夫妻視頻秀慾望都市視聊網站綠色聊天室女主播寂寞女的聊天電話168視訊聊天室

  VastaaPoista