perjantai 11. tammikuuta 2013

Kun kaikki sujuu liian hyvin, pelko iskee...

Täällä kotona kaikki on sujunut vähän liiankin hyvin! Pelottaa että jokin menee vielä pahasti vikaan kun näin jotenkin helpohkon oloisesti tämä kotona vauva elämän aloittaminen on sujunut :( en osaa siis enään olla onnellinen.. Jonkin täytyy vielä mennä pieleen..

Onhan vauvalle ilmestynyt ihme haavauma alahuuleen suupielen tuntumaan, onko sitten itse raapaissut vai vitamiinin puute vai mikä niin en tiedä vielä mutta sellainen siinä on. Onneksi terveyden hoitaja tulee kotiin ens to jo että jospa se ei siitä pahenis niin silloin voi kysyä.

Ruoka maistuu hyvin yli 500ml ollaan päästy vissin joka vuorokausi mikä on ilmeisesti thl:n suositus jonka löysin miehen kanssa netistä osoitteesta http://www.thl.fi/fi_FI/web/lastenneuvola-fi/ohjeet/terveysneuvonta/imetysohjaus/pulloruokinta mutta pissaakin sitten niin paljon että vaikka vaippaa vaihdetaan joka syötön yhteydessä ja välillä muutenkin niin toisesta nivustaipeesta on vähän iho hautunut :/ en sitten tiiä johtuuko juuri tästä jatkuvasta pissavaipasta vai ollaanko kuivattu pyllynpesun jälkeen huonosti.

Alkaa olemaan hereillä kerran päivässä jo monta tuntia Oo välillä näin käy aamulla sekä illalla mutta pääsääntöiseti illalla.. nukkuu paremmin päivällä ja yöllä meinaa ruveta kukkumaan tai nukahtaminen vaikeampaa :/

Omat tikit/haavaumat ei tunnu paranevan lainkaan. Ilmakylvyn antaminen vaikeaa vuodon takia.

Tänään sain "ihottumasta" puhelun ja herpes näytteet negatiivisina tulleet takaisin eli ilmeisimmin vyöruusu todellakin puhkesi synnytyksen jälkeen kaikesta ressistä ja yleiskunnon heikkeneminen ennen synnytystä raskauden aikana ja rajun synnytyksen viemien voimien ja kunnon heikentämisen seurauksena?? Ressi ainakin oli aivan jumalaton.. ja heikko se olokin oli sen pari päivää..

Itse en osaa nukkua päivällä ja vieraita on käynyt joka päivä joku katsomassa (perkeleen sukulaiset) niin väsy meinaa aina iltasin iskeaä.. energiajuomalla paikkaamme sen.. mies palaa ilmeisimmin maanantaina töihin  ja pelottaa miten sitten kaikki alkaa sujumaan :(

pelottaa vaan että mikä seuraavaksi menee pieleen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti