perjantai 11. tammikuuta 2013

Kun kaikki sujuu liian hyvin, pelko iskee...

Täällä kotona kaikki on sujunut vähän liiankin hyvin! Pelottaa että jokin menee vielä pahasti vikaan kun näin jotenkin helpohkon oloisesti tämä kotona vauva elämän aloittaminen on sujunut :( en osaa siis enään olla onnellinen.. Jonkin täytyy vielä mennä pieleen..

Onhan vauvalle ilmestynyt ihme haavauma alahuuleen suupielen tuntumaan, onko sitten itse raapaissut vai vitamiinin puute vai mikä niin en tiedä vielä mutta sellainen siinä on. Onneksi terveyden hoitaja tulee kotiin ens to jo että jospa se ei siitä pahenis niin silloin voi kysyä.

Ruoka maistuu hyvin yli 500ml ollaan päästy vissin joka vuorokausi mikä on ilmeisesti thl:n suositus jonka löysin miehen kanssa netistä osoitteesta http://www.thl.fi/fi_FI/web/lastenneuvola-fi/ohjeet/terveysneuvonta/imetysohjaus/pulloruokinta mutta pissaakin sitten niin paljon että vaikka vaippaa vaihdetaan joka syötön yhteydessä ja välillä muutenkin niin toisesta nivustaipeesta on vähän iho hautunut :/ en sitten tiiä johtuuko juuri tästä jatkuvasta pissavaipasta vai ollaanko kuivattu pyllynpesun jälkeen huonosti.

Alkaa olemaan hereillä kerran päivässä jo monta tuntia Oo välillä näin käy aamulla sekä illalla mutta pääsääntöiseti illalla.. nukkuu paremmin päivällä ja yöllä meinaa ruveta kukkumaan tai nukahtaminen vaikeampaa :/

Omat tikit/haavaumat ei tunnu paranevan lainkaan. Ilmakylvyn antaminen vaikeaa vuodon takia.

Tänään sain "ihottumasta" puhelun ja herpes näytteet negatiivisina tulleet takaisin eli ilmeisimmin vyöruusu todellakin puhkesi synnytyksen jälkeen kaikesta ressistä ja yleiskunnon heikkeneminen ennen synnytystä raskauden aikana ja rajun synnytyksen viemien voimien ja kunnon heikentämisen seurauksena?? Ressi ainakin oli aivan jumalaton.. ja heikko se olokin oli sen pari päivää..

Itse en osaa nukkua päivällä ja vieraita on käynyt joka päivä joku katsomassa (perkeleen sukulaiset) niin väsy meinaa aina iltasin iskeaä.. energiajuomalla paikkaamme sen.. mies palaa ilmeisimmin maanantaina töihin  ja pelottaa miten sitten kaikki alkaa sujumaan :(

pelottaa vaan että mikä seuraavaksi menee pieleen...

2 kommenttia:

 1. 台灣情人視訊聊天室
  免費視訊交友
  玩美女人視訊
  live 173免費視訊
  173免費視訊秀
  173免費視訊聊天網
  台灣辣妹影音視訊聊天室
  超激情辣妹免費視訊視頻聊天室
  UT173視訊聊天UT網際空間聊天
  真愛旅舍手機app
  美女QQ聊天視頻午夜聊天交友社區夜間寂寞裸聊聊天室短裙長腿美女模特台灣甜心視訊聊天網
  美女視頻表演的QQ同城一夜交友網站免費寂寞交友聊天室性感齊b短裙美女圖uthome視訊聊天網
  性感比基尼美女視頻富婆找男人俱樂部寂寞同城聊天室性感長腿美女寫真圖片ut免費視訊聊天網
  美女視頻直播同城交友找情人約炮網寂寞男女聊天室美女寂寞聊天電話號碼 uthome視訊
  美女跳舞視頻網站真人視頻聊天同城交友同城一夜i情交友室午夜美女聊天qquthome免費視訊美女

  VastaaPoista