keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Pitkästä aikaa..

Ohhoh! Onpa siitä pitkä aika kun viimeksi olen saanut kirjoitettua edes jotain. Monesti kyllä olen aikonutkin mutta tuntuu että poika vaatii huomiota ja hoitoa juuri silloin kun tuntuisi tekstiä tulevan.

Aika on rientänyt ja torstaina poika täyttää 2kk! Iso poika jo <3 Aivan tajutonta miten on pieni ihminen kehittynyt kovasti meidän pikkunen huumori veikko. Osaa kyllä nauraa äidille kun äiti ei muista lasten laulujen sanoja :D no eikai se sitä tiedä mutta nauruhymy naama lämähtää tauluun kun laulun seassa joudunkin hyräilemään vain säveltä sanojen uupuessa :D hassu poika.. Tänään sain vihdoin ja viimein ostettua leikkimaton ja mitä vielä siinä on sellainen roikkuva kisu jossa on pallo jota pyörittämällä kuuluu lyhyt musiikki pätkä. Jätkä sai 2-3kerraa äänen kuuluviin IHAN ITSE! hurjaa tuo kehitys kyllä :O

Ruokana nykyään Valion Tuuti 1 ja se onkin sopinut meidän pojan mahalle hyvin (KOPUTTAA PUUTA) mutta sen lisäksi joudumme myös nykyään antamaan refluksi lääkettä joka ruuan jälkeen sekä joka maidolla maidon sakeuttajaa joilla hillitään maidon ylösvirtausta ja ovat toimineet (KOPUTTAA TAAS PUUUTA) :)

Katajaiset olivat sunnuntaina ja nimenkin herra jo sai vihdoinkin! Juhla oli vaan älyttömän väsyttävä ja jälkikäteen tunsin älytöntä ahdistusta. Tulkitsin sen johtuneen siitä että eräiden vieraiden johdosta en saanut sylkyttää poikaa lainkaan vaan hänet tultiin riistämään heti.....! Ja aamunkin mies oli joutunut hoitamaan kun olin tehnyt viimehetken järjestelyjä.. vieläkin kurja olo kun ajattelee ja appivanhempia ei kyllä nyt sitten kiinnosta nähdä vuoteen prkl..

Kuukautisia tässä edelleen odottelen kuumeisena. Selkäsärkyä ollut silloin tällöin ja mahaa hassusti juilinut mutta kuukautisia ei ole näkynyt. Pelottaa ihan älyttömästi että olen tullut/tulen raskaaksi ennen kuin pääsen aloittamaan e-pillerit! sillä seksiä olemme harrastaneet jo monen monta viikkoa ja kumi hankasi inhottavasti tikkeihin ja nyt en halua rasittaa limakalvoja...tosi järkevää -.-'

Painoa en ole saanut pudotettua juuri lainkaan jäänyt nyt jarraamaan sinne 70kiloon eli 20kiloa ylimääräistä! hyi saasta. Mutta nyt kun juhlat juhlittu niin yritän skarpata.

Meillä menee oikein hyvin mitä nyt sairastuin flunssaan ja tartutin sen poitsuun ja sen kanssa nyt kummissaan et menis jo pois mutta eiköhän se ajalaan mene ja torstaina tosiaan 2kk neuvolakin että siellä voin kysellä hoito-ohjeita.. To myös oma lääkärin jälkitarkastuskin :O onhan sitä odotettukkin! :) Nyt vain odottelen että poika herää yö syönnilleen ja sitten nukkumaan :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti