tiistai 7. toukokuuta 2013

Ihme äidit..mikä se salaisuus on??

Siis eihän tästä blogin pitämisestä tule mitään! :D Aikaa kirjoittamiselle ei muka löydy.. Mikä on niiden ihme äitien salaisuus jotka kirjoittelevat joka päivä eri keskustelupalstoille sekä pitävät blogia? He saattavat myös olla niitä äitejä jotka samaan aikaan siivoavat kodin aina tiptop ja leipovat upeita syntymäpäiväkakkuja sekä harrastavat lapsilleen luomu soseiden tekoa itse..MIKÄ ON SALAISUUS?? Miksi minä en kynene edes pitämään blogiani ajan tasalla???

Miten minun aikani menee siihen että juttelen pikku isännän kanssa, hoidan häntä, välillä ehdin lukaista uutiset, nukutan häntä päikkäreille tai käymme päikkäri lenkit heittämässä ulkona.. Eilenkin oli 4h päikkärilenkit kylillä :) mutta siis miten toiset äidit ehtivät kaiken muunkin? vai olenko jotenkin hidas? tehoton??? Nyt tahdon tietää. Nytkin pikku isäntä makoilee tuossa sohvalla vieressä ja alkaa jo pikkuhiljaa valittamaan siihen tahtiin että äitin täytyy taas tehdä jotain.. Olisi omenasoseen vuoro. Sitten poika sitteriin ja suihkuun matkaan että äiskä pitää silmällä ja seuraa.. sitten onkin kahden jälkeen maidon vuoro ja päikkärit otettava. Pikkusen myöhässä otetaan päikkärit tänään mutta hyvin ne toimii silti ja nukkumaan mennään yöksi aina samaan aikaan. Sitten herätään päikkäreiltä ja kestosta riippuen on taas syönti ja seurustelua :D oikeasti missä välissä kukaan ehtii mitään?? minä juuri ja juuri ehdin pyörittää pyykkiä ja siivoilla vähän aina jälkiämme :D

Sunnuntaina olisi ensimmäinen äitienpäiväni :) ARGH! Tehodietin takia ilmoitin ukolle että ei kakkua eikä äitienpäivä lounasta mutta salaa haaveilen espressokeittimestä lahjaksi ja kukista. Keitin on kuitenkin 170e että en usko kuitenkaan sitä saavani sillä mies joutui lomautetuksi yli kuukausi sitten :/ Eipä siinä saisi edes kukkia ja vaikka kehonpuhdistus teen sänkyyn aamulla ja vaikka vapaapäivän vauvan hoidosta.. Toisaalta sekin on mahdottomuus sillä en malta pitää näppejäni erossa hoitamisesta...

Ensimmäiset kuukautiset kesti siis kuukauden JEAH loppuvivat vasta kun aloitin toisen e-pilleri levyn! Olihan se aika tuskaisaa tai ahdistavaa.. Nyt onneksi kaikki ok :)

Mutta nyt on pakko taas mennä sitä sosetta antamaan.........

Aurinkoista loppukevättä ihmiset!

2 kommenttia:

 1. No kuule vähän samaa oon täällä miettinyt. Täälläkin 4kk ikäinen poika pitää äidin kiireisenä, vaikka isäkin on kotona työttömänä. Ihan hävettää, kun tuntuu, ettei mitään ehdi. Tai siivoukset ehdin tehdä hätäisesti ja salilla saan käydä, kun mies hoitaa poikaa. Mutta muuten kyllä aika menee paljon pojan kanssa. Ja just ehtii välillä pikaisesti kävästä facebookissa tai lukemassa mailit. Ollaan sitten vissiin tehottomia tapauksia :) Mutta meillä tosin vaikuttaa se, ettei poika ole nukkunut juuri koskaan 30min pidempiä päikkäreitä. Harvoin nukkuu 2-4 tuntia, mutta yleensä 30min..

  VastaaPoista
 2. 爆紅正妹-網絡色情視頻聊天室直播
  正妹牆-台灣真人裸聊視訊app
  正妹空姐-免費真人裸聊qq
  美女圖片一絲不掛-啪啪免費視頻在線觀看
  正妹頻道-免費視頻找女人聊天
  按摩全套-私密直播_美女現場直播
  s383live影音城-視頻交友 床上直播
  530線上影音城-美女免費直播網站
  杜蕾斯免費影片貼圖區 女人-qq愛真人視訊
  383線上影音城-真人秀場視頻聊天室
  色情視訊裸聊視頻真人秀聊天視頻網站搞AV在線情色電影AV天堂快播麗的情色遊戲
  漾美眉視訊交友藍玫瑰包養網香港夫妻色情小說a片直播王性感長腿美女全球成人情色論壇
  免費夫妻視頻真人秀都市包養網三陪女大學生免費黃色漫畫卡通中國性健康網全球情色
  視頻聊天室免費真人秀韓國MFC視訊美女BT動漫色圖亞洲成人快播色區三陪美女麗的情色
  漾美眉視頻聊天室免費視頻真人秀 視頻網站QVOD成人三級影片影院戀母論壇全球情色論壇

  VastaaPoista