tiistai 9. huhtikuuta 2013

Timantti jota pidettiin kissankultana

Ketä mä yritän huijata? Olin oikeasti timantti saalis tolle äijälle joka juopotteli 2 päivää joka viikonloppu autossaan joka ajo rallia kylillä millon mikäkin tyttö huijattuna kuskiksi.. mä sain sen elämän muuttuu muuksi. Ja mitä se tekikään?? Kohteli mua ku kissankultaa! Te voitte pitää tätä ajatusta itse rakkaana mut mä sanon realismii!
Ja vaikka tuntuu et joka suhteessa joudun huonon kohtelun uhriksi vois alkaa ajattelee et hei toi tytsy taitaa tosiaan olla romumetallii, mut mä tiedän kuitenkin että olen ansainnut parempaa. Kyllä, olen ansainnut parempaa!

Sit keho juttuja... kuukautiset jatkuu edelleen :O mitä ihmettä nyt on kai jo kp 13!! Voiko tämä olla enään normaalia?

Eilen oli pojan 3kk neuvola pikkusen myöhässä ku eka rokotus myöhästy sen flunssan vuoksi sillon. Painoa oli jo hullut 6890g ja pituutta kertynyt 60,4cm. Jätimme välistä PVC-rokotteen pari viikkoa sitten? Uutisoidun vauvan kuoleman takia. Järkyttävä juttu eikä sitä edes kykene mitenkään kuvittelemaan miltä tuntuu menettää lapsi, mutta nyt toisen surusta viisastuneena emme halunneet ottaa riskiä. Olihan rokote aika "nuorikin" rokote ohjelmassa joten sekin helpotti päätöstä. Eikä se ollut muutenkaan kovin kummonen.. korvatulehduksia, verenmyrkytystä yms vastaan..ei minunkaan aikana sellaisia saatu ja hyvin on pärjätty.
Mitään oireita ei näyttänyt nuista saaduista ilmetä mitä mut rotavirus taas tehosti suoliston toimintaa :/ ja uni tuntunut maistuvan hyvin..mutta "pahat" kuten kärttyily ja kuumeilu ovat pysyneet pois ONNEKSI!

Tämmöstä täällä..

Ps. Kivut on palanneet :/ pientä kipuilua vähä väliä jos tämä tämmösenä jatkuu pitkään niin kohta on taas kroonista särkyä, kuumotusta ja jäykkyyt koko lanteen alue :/
Onneksi olen varannut terveyskeskus lääkäri ajan hormoonien tasapainon tarkastukseen sekä lääkkeiden päivitykseen joten pitää puida asiaa kipulääkityksen päivityksen oheessa..

1 kommentti:

 1. 小鴨影音免費電影-網愛聊天室
  小白影音免費電影線上看-午夜交友聊天室
  愛薇兒情色網-聊天室哪個黃
  免費A片線上看-色內衣秀全透明秀視頻
  加勒逼A片網-免費真人裸聊qq
  成人影片線上看-美女真人秀視頻直播
  傻妹妺情網色網免費影片區-真人互動視頻直播社區
  go2av免費線上A片-mfc視訊視頻福利
  熊貓貼圖區-台灣視訊福利視頻
  春天貼圖情色網 成人貼圖區-av裸聊直播間
  漾美眉交友聊天室裸模秀真人秀在線視頻成人漫畫免費下載性感長腿美女桌球圖情色漫畫
  夜色撩人聊天室免費真人秀聊天美女摸胸視頻黃色一級片圖片成人色區電影情色網
  免費多人視頻真人秀成人免費聊天室裸模人體彩繪秀視頻成人H漫畫下載動漫色情網情色論壇
  免費視頻交友真人秀同城視頻交友網免費祼聊網址歐美色圖成人網快播成人色區情色影片
  視頻聊天室真人秀場在線視頻語音聊天室黃色圖片網站都市包養網徐娘社區傻妹妹情色網

  VastaaPoista