perjantai 23. elokuuta 2013

Kone tiputtaa, syystä? Ja miehen suku tappaa stressillä!

Hmm.. en ollut raskaana en, vaan mikä sitten kroppaa vaivaa?? Ihmeellistä tällainen vuoto.. välillä kirkkaan punaista välillä ruskeampaa ja useimmiten vain sotkee juuri ja juuri pikkuhousun suojan. Haavaa ei ole... onko kellään ollut vastaavaa?? Nyt kyllä kaivataan neuvoja. Neuvola tädillä oli ilmeisesti kiire kun ei oikein alkanut ottaa todesta koko vaivaa kun soitun papa testin tuloksen 1luokkaa vaan oli.... kävin kutinan takia värkkiäni näyttämässä ja silloin laitettiin kuivuuden piikkiin ja sain neuvon käyttää erästä voidetta pesun jälkeen sinne... vasta tuon käynnin jälkeen alkoi vuoto häiriö..miksiköhän hän ei samantie pistänyt sukupuolitauti testekä? Parisuhde ei tarkoita etteikö voisi saada taudin vaan sopiiko oireet edes tautiinkaan.. turhauttavaa...

Aikuismainen käytökseni saa jatkoa sillä protestoin jatkuvaa sukulaisten tapaamista.. sydämessä tuntuu raskaalta jatkuvan tapaamis painostuksen takia. Haluaisin olla välillä ihan rauhassa perheen kesken... tämä ahdistus miehen sukulaisista ja heidän kaikkien jatkuvasta " en ole nähyt poikaa pitkään aikaan on jo ihan ikävä" marmatus paskasta että saatta hyvinkin tulla ero. Niin minua ahdistaa ja väsyttää.. ja se ku haluan pitää pojan lähelläni enkä kuskaa hoitoon kellekkään, yökylästä puhumattakaan!!! Ja kuinka siitäkun saa kuulla.......... PERKELE!! Onko kohtalon tovereita??

3 kommenttia:

 1. On. Nimenomaan tuohon sukulaisasiaan, tai no, onneksi niitä ei nyt ole kuin 2 jotka vinkuu jatkuvasti ja toinen näistä anoppi. Omalle äidilleni olen uskaltanut jättää lapset pari kertaa yökylään, koska äitini on lapsille läheisempi kuin anoppi ja koska voin luottaa, että äiti hoitaa lapset niinku minä sanon, toisin ku anoppi, joka on jokaisella vierailullakin työntämässä lapsille jotain "kiellettyä" ihan omalla luvallaan.

  Noh, esikoista (joka pelkäsi mummoaan ihan hysteerisesti ekat 2 vuotta - on vähän kylmä ja arvaamaton tämä anoppi, eikä tajua, että herkkä lapsi säikkyy kaikenlaista) mummo vinkui yökylään joka viikko noin puoli vuotta, kunnes vihdoin uskoi, etten minä suostu.

  Toivottavasti sinunkin tapauksessa uskovat pian, ettei tilanne tästä painostamalla muutu. Ikävää itkevät on kyllä rasittavia, kun ei ne tajua miten paljon niitä kyläpaikkoja olis, jos kaikkialla kävis aina kun pyydetään... Pitäähän sitä saada omassakin rauhassa olla.

  VastaaPoista
 2. Oih! En tiedä voitko kuvitellakaan kuinka ihanalta tuntui kuulla että jollakin on samoja kokemuksia kiitos! Itsekin koen juuri että omalle äidille helpompaa jättää hetkeksi kun todellakin pystyy luottamaan että hommat hoidetaan juurikin niin kuin haluan.. mies ei ymmärrä :( ja tuntuu ettei halua ymmärtääkkään :/

  VastaaPoista
 3. 視訊聊天戀愛ing-同城視頻聊天室
  國外視訊 show 免費看-同城裸聊直播視頻
  live173 視訊美女-奇摩女孩免費視訊聊天室
  173免費視訊聊天-免費的裸聊qq
  173免費視訊美女-免費交友裸聊室
  live 173免費視訊-免費同城裸聊平台
  173免費視訊秀-視頻交友真人秀
  免費視訊聊天室友-六間房被禁視頻
  后宮視訊聊天室-哪個app有大尺度直播
  免費影音視訊聊聊天室-允許賣肉的直播平台
  視頻聊天室真人秀戀夜秀場直播大秀色成人免費女同性電影免費的色情網站情色貼圖區
  視頻秀qq色群六間房直播跳舞超短裙美女熱舞慢搖最愛色情動漫網人妖電影網址麗的情色文學
  求qq群 你懂得戀夜秀場真愛旅舍視頻破解成人性愛小說成人激情小說愛微兒情色網
  求個色聊qq群號戀夜秀場秀場大廳午夜聊天視頻網站愛愛網真人愛愛姿式成人網情色貼圖區
  qq群視頻大秀戀夜秀場直播大秀色校園春色愛愛網成人玩具使用表演視頻愛薇兒情色總站

  VastaaPoista