perjantai 4. helmikuuta 2011

Flunssaa ja vanhenemista

Huoh.. toinen päivä kunnon flunssan kourissa..kaikki tyypilliset kiroukset lankeavat päälle, päänsärky, kuume, nuha, kurkun käheys, väsymys..ihan kaikki. Huomenna pitäisi jaksaa juhlia omaa vanhenemistani hiukan etukäteen sillä vanha poppoo ei ole oikeana päivänä kasassa ja eihän se tarkka päivä vaan se seura on se tärkein asia.
Toisaalta kuka hiivatti haluaa juhlia vanhenemista? ruumiin lahoamisasteen pahenemista?? En pidä tästä lainkaan. En halua lahoa enempää :D
Täytän 21 vuotta ja tunnen olevani vanha rupsahtanut akka. Myös 8kk sinkku elämä tuntuu naurettavalta tässä iässä, mutta toisaalta nykyään tuntuu että vakiinnutaan vasta 24-27 vuotiaana mutta mutta.. eiii. Tunnen itseni todella vanhaksi ja että nyt tuo sinkku pelleily sais loppua. Mutta kyllä taas mutta :D missio se oikea ei etene ei sitten yhtään.

Ei siinä tekee tiukkaa tässä flunssassa selvitä huomisesta. Ensin kiiruhtaa aamulla aikaisten kauppaan hakemaan leipomistarvikkeita, leipoa, hoitaa paperiasioita, kiiruhtaa työhaastatteluun, siivota leipomisjäljet, laittaa itseni kuntoon yms yms.. ja vielä ilta sitten pelata pöytäkiekkoa, katsoa leffaa ja jotain taidan nukahtaa kakun syönnin jälkeen :D

Koiran hankinta haaveet sentään etenevät, parin viikon päästä pitäisi päästä katsomaan eräitä pentuja, tosin ei se vielä takaa että sieltä löytyy se minulle sopiva pentu, mutta toivo elää =)

Nyt kipulääkepurkin kautta nukkumaan muutamiksi tunneiksi.

Kivuttomia öitä kaikille =)

1 kommentti: