lauantai 3. marraskuuta 2012

Pelottavat fiilikset, kielletyty ajatukset

Jos aikaa voisi kääntää taaksepäin ja mennyttä muuttaa, minä tekisin sen. 

Pelottavaa tajuta että haluaisi muuttaa mennyttä. Ainakin minusta, joka on aina ajatellut että kaikella mitä elämässä on tapahtunut on tarkoitus, jokaisella polulla jonka valitset on tarkoitus... Ja nyt olen sitä mieltä että jos voisin palata pari vuotta taaksepäin tekisin toisin monia asioita. Onko tämä nyt vain paniikkia suuren muutoksen edellä? vai suurten ongelmien edessä väsähtämistä? En tiedä.. Mutta juuri nyt istuessani tässä kynttilöin valaistussa keittiössä, tiskien odottaessa selkäni takana tiskialtaassa, pyykkikoneen huristessa kylpyhuoneessa ja ukon nukkuessa sohvalla jo kolmatta tuntia, minä toivon että olisin valinnut monia asioita toisin. Pelottavaa! ja samassa kadun ajatuksiani sillä mahassani kasvava pikkuinen on minulle hyvin rakas ja pelkään että nämä ajatukset saavat aikaan pahaa pienelle ja menetän hänet... Olenko kauhea ihminen? Aika jännät mietteet näin pyhäinpäiväksi :D sattuukin juuri nyt tämmöiset menneisyyden muuttamis ajatukset sun muut synkkyydet.. ehkäpä nämä ajatukset tulevatkin kynttilöistä, ulkona raskaasti satavasta lumesta ja yksinkertaisesti tästä päivästä..


3 kommenttia:

  1. Hah nekin fiilistelyt katkes sitten ihan alkuunsa kun pitää alkaa tiskaamaan noi päivällistiskit nopsaa kun anoppi soitti tulevansa kylään.. ei haittaa tuleepahan tiskattua ja unohdettua ihme ajatukset..

    VastaaPoista
  2. Raskauskin saa muuten aikaan mitä ihmeellisempiä ajatuksia. Itse ainakin murehdin ihan kaikkea, mennyttä ja tulevaa, normaalia enemmän. Tsemppiä :)

    VastaaPoista
  3. Joo olen huomannut kas saman, mutta tämä alkaa olla jo ihan eritason ajattelua.. en enään murehdi vaan toivon esimerkiksi että olisin valinnutkin eri polun.. toisaalta taas en vaihtaisi tätä pikkuista mihinkään..

    VastaaPoista