maanantai 19. marraskuuta 2012

Shoppailu reissu Ikeaan takana, onnistuneesti!

No olihan se aikamoinen istuminen kyllä tulikohan sitä yli 700km päivän aikana istuttua autossa ja ikeassa 5h käveltyä O.o. Välillä jalat tuntu vähän tönköiltä ja paksuilta, mutta aika hyvin omasta mielestäni muuten meni. Paitsi että kun pääsimme Ikeaan niin vähän ajan kävelyn jälkeen alkoi rintaan pistämään ja se paheni vaan oisko kestänyt puoltoista tuntia ja pahimmillaan se oli niin paha etten edes voinut miettiä mikä hoitopöytä valitaan (eli tietenkin se pahin aalto iski siinä lasten osastolla) ja noh otettiin sitten samaa sarjaa hoitopöytä ja pinnansänky. Patjakin löyty yms..

Nyt on siis vauvalle kasattu sänky ja hoitopöytä :) Enään puuttuu sellaisia tärkeitä niin tutit, tuttipullo, lämpö/kuumemittari, pari harsoa lisää, mitähän vielä sellasta pientä ja tietty turvakaukalo! Sitteriä olen katsellut käytettynä ja sitä mielestäni en niin akuutisti tarvi, eihän se muksu välttämättä edes viihdy siinä ja leikkimatto löyty mutten vielä ostanut.. katsotaan jos sit tuntuu siltä niin ostetaan mut senkin ehtii sit joskus vaikka synnytyksen jälkeenkin..
Itku hälytinkin varmaan saattaisi olla tarpeellinen, kun tämä uusi asunto on nyt aika iso ja en oikein tiedä miten  itku tuolta parvekkeelta kuuluisi.. mut periaatteessa enään muutamia juttuja ja kaikki ois valmista vauvaa varten. Ei huonosti ainakaan omasta mielestä ku tänään on rv31+1 :)

Viikon päästä on vihdoin kätilön ultra ja pääsee katsomaan miten muksu voi :) ilmeisesti kasvu kontrolli vai mikä se on?? noh kuiteskin :) Ihanaa! ajattelin kyllä myös puhua tuosta rintakivusta minkä kohtasin ikeassa koska se oli aika huolestuttava, mielestäni tuollaisia oloja on ollut muutamia tässä raskaus aikana mutta ei mitään NOIN PAHAA :(

Nyt pitäis pitää joku siivous päivä mutta ei ihan kauheasti innosta :D

Uusi sänky on muuten hyvä omasta mielestäni :) tai en tiedä miten se unenlaatuni on., onko hyvä vai huono mutta ainakin luulen että hyvä on :D Ei ole selkä kipiä ollut suuremmasti tai muutakaan :)

1 kommentti: