keskiviikko 14. marraskuuta 2012

VOI JEE....

Pitikin mennä lukemaan vanhoja kirjoituksia ihan alusta lähtien :D Hoh ja vieläpä todeta että en ole muutunut tippaakaan, ihan sama sekavasti pohtiva ihminen olen edelleenkin.. 

Tänään olisi edessä synnytys valmennuksen alkuvalmennuksen hammashoitola kerta jonka missasin sillon aikoinaan ja menen nyt sitten noiden myöhemmin laskettujen aikojen kanssa :D Kiva mennä tän jätti masun kanssa sinne hyppimään :D Jännä nähdä kuitenkin millaista porukkaa siinä ryhmässä istuu..

Anoppi kävi piristämässä yksinäistä eloani ja toi herkullisia pulli nami! Saa nähdä onko niitä yhtään jäljellä kun mies tulee huomenna kotiin :D ehkä yritän jättää hänellekkin edes yhden...minkä minä sille voin että ovat niin hyviä!

Viime yö oli aivan älytön, tunnin välein vessaan :/ siinä ei paljon uudesta sängystäkään ehdi nauttia kun jatkuvasti saa olla heräämässä vessaan... Mutta taidan olla ihan tyytyväinen uuteen sänkyyni :)

Anopin kanssa keskusteltiin taas viikonloppuna ikeaan lähtö aikeistamme :D hänen mielestä on täysin järetöntä että lähdemme ajamaan niin pitkän riessun ja vieläpä näillä keleillä.. mutta tahdon sen pinnansängyn yms.. Katselimme ikean sivuilta hoitopöytää ja minun valitsemani tyrmättiin :D pitää ottaa vissin anopin mieliksi kalliimpi versio voi hyvänen aika.. katsotaan mietä mies tuumaa. 

Kaipa se on mentävä laittautumaan.. kun autokin näyttää olevan taas sen verran kuurassa että saa tovin sitä raaputella ennen ku pääsee liikkeellekkään :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti