torstai 4. huhtikuuta 2013

Anteeksi

Huoh anteeksi taas tästä pitkästä hiljaisuudesta. Syynä taas sama vanha että kun haluaa välttää vaikeita asioita niin ei niitä ainakaan "paperille" voi kirjata :/

Ensimmäiset kuukautiset synnytyksen jälkeen tulivat vihdoinkin mutta niin tulivat kivutkin. Tostaina viikko sitten alkoi ja nyt pdottalemme niiden loppumista. E-pillerit siis aloitettu ja merkkinä tuttu mercilon. Kipulääke (burana 600mg) pitäisi käydä uusimassa kun tuntuu ettei 400mg riitä mutta josko yksi 6.. auttaisi? Ois aika hurjaa alkaa taas syömään kahta ja onneksi ei ainakaan vielä tarvetta kolmelle kertaa päivässä!! 

Lenkillä olemme pojan kanssa käyneet ihan mukavasti mutta vaihtelevasti. Laihdutus siis junnaa ja tunnen itseni kuvottavan lihavaksi.

Poika on ihana itsensä kasvaa ja kehittyy älyttöntä vauhtia :)

Sitten näihin elämän häkkyröihin jonka takia olen vältellyt blogia... En ole vieläkään ottanut eroa miehestä mutta se tuntuu edelleen houkutavalta ajatukselta. Ei edes se että lastenvalvojalla käydessämme minulle selvisi että huoltajuus on automaattisesti vain äidillä kun vanhemmat eivät ole naimisissa eivätkä asu saman katon alla! Ihanaa sillä me emme asu virallisesti yhdesdä miehen ongelman takia. Ole saanut minua tekemään suurta päätöstä. Mutta meillä menee huonosti.
Aloin haaveilemaan Tampereelle muutosta :D syykin on niin älytön kuin että yläasteella siellä luokkaretkellä käytyäni ihastuin kaupunkiin :) mutta muuttaakko kaksin pojan kanssa vai ottaakko mieskin mukaan? Ja jos muutamme kaksin niin miten muka pärjäisimme ilman tukiverkostoa? Täällä minulla on ollut äidit sun muut ja toisaalta tuntuisi pahalta viedä poika miehen luota kauas kun ajattelee omalle kohdalle jos joku veis pojan.. mutts toisaalta mitä kauempana anopista sitä parempi!

Ääh kaikki on niin vaikeaa ja sekavaa.. olisi ihanaa kun äiti olisi myös tampereella ja sisko! :) ja pari hyvää kaveriani :D

3 kommenttia:

 1. 530線上影音城-美女免費直播網站
  杜蕾斯免費影片貼圖區 女人-qq愛真人視訊
  383線上影音城-真人秀場視頻聊天室
  小鴨影音免費電影-網愛聊天室
  小白影音免費電影線上看-午夜交友聊天室
  愛薇兒情色網-聊天室哪個黃
  免費A片線上看-色內衣秀全透明秀視頻
  加勒逼A片網-免費真人裸聊qq
  成人影片線上看-美女真人秀視頻直播
  傻妹妺情網色網免費影片區-真人互動視頻直播社區
  日本女主播不雅視頻韓國女主播不雅視頻成人倫理電影大全美女淫圖網臺灣18成人網情色文學
  美女主播性感熱舞視頻裸聊視頻免費成人快播經典三級片電影網站人妻亂倫小說711情色
  中國女主播不雅視頻裸聊視頻伊莉視頻 影片區免費成人AV電影下載性感長腿711台灣情色榜
  韓國美女主播熱舞視頻免費裸聊日本AV電影免費在線觀看短裙性感長腿美女圖傻妹妹情色
  紅磨坊視頻社區免費裸聊網站午夜聊天直播間網站如何下載成人圖片日本SM電影麗的情色網

  VastaaPoista
 2. JP 情色貼圖區-qq同城聊天室
  嘟嘟成人網-免費視頻裸聊網站
  麗的情小遊戲-免費裸聊qq號碼
  情˙色線上看免費85-真人秀場在線聊天室
  情˙色文小說 少年-啪啪午夜直播app
  情˙色微電影-午夜福利直播app有哪些
  色、情微電影-真人秀多人視頻
  台灣視頻網站寡婦打野視頻免費真人秀聊天日本色情片人妻高端交友包養美女網站情色遊戲
  真人秀黃視頻聊天室漾美眉聊天室午夜聊天室真人秀場日本AV劇情片色少婦網愛薇兒情色網
  台灣真人秀全集視頻夫妻真人秀視頻快播AV三級片日本成人AV快播色妹妹成人網麗的情色漫畫
  免費視頻聊天色女生的qq號真人秀多人視頻日本AV寫真視頻免費黃色圖片在線情色貼圖
  免費在線視頻聊天第九視頻美女直播間夜戀色聊天室真人秀場AV電影黃色三級片情色文學

  VastaaPoista