keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Kipua + tippa verta = totaalipaniikki

Eilen tiskailin raivoissani ja tunsin masussani kipua mutta tiskasin nyt kuitenkin loppuun kun olin ukolle vihainen. Menin sitten nukkumaan, kun kuvittelin että kyllä se kipu loppuu kun levähdän. Loppuhan se kunnes seuraavana päivänä koulussa vessassa huomasin varalta laittamaani pikkuhousunsuojaan ilmestyneen tippa verta!! Siinä paniikissa hilluin vähän aikaa jossain ihme tunnottomuuden tilassa siis henkisesti kunnes rauhotuin. Okei myönnän että saatoin soittaa myös neuvolaan omalle neuvolatädilleni joka rauhotteli minua sanomalla että jos jotain tapahtuu niin ei sille mitään voida tehdä :D jotenkin en nyt tiiä oisko ton pitänyt rauhoittaa mua. Noh menin takaisin kouluun ruokatauolta ja kipu selässä sekä mahassa alkoi taas nousemaan pintaan..ja sillä tiellä ollaan vieläkin. Jos vähänkään alan tässä riehuskelemaan ja rehkimään niin alkaa mahaa ja selkää särkemään välillä ihan muuten vaankin.. Pelkään että keskenmeno on menossa että siellä kaikki ne pienet elimen alut sun muut sammuttelee toimintojaan ja kohtu yrittää saada tyhjennystä käyntiin josta nämä kivut. Verta ei kuitenkaan ole tullut yhtään enempää mikä luo toivoa jonkun paljon mutta netistä kyllä luin että keskenmenojakin on monenlaisia...Nyt vain sitten otan kuulema rauhallisesti, enkä saa nostella mitään painavaa ja rakkaan mieheni lempi sääntö takuulla on yhdynnästä pitäytyminen :D ei muuten saanut hirveesti jee huutoja tuo.. Noh vaavan parasta aatellaan, jos siellä ees enään on mitään vaavan alkuakaan :( pelottaa niin älyttömästi! Koko päivän olen odottanut että kun käyn vessassa näen enemmän verta mutta ei vielä ainakaan... Tässä ei auta nyt kuin odottaa tiistain neuvola aikaa niinkuin neuvolan täti sanoi...

Mutta sanon kyllä että tässä on tiistaihin asti luvassa unettomia öitä :/

Kuiskasin enkelille toiveen ja nyt joudun kuiskaamaan uudelleen että hän suojelee pientä alkua...toivottavasti hän kuulee tälläkin kertaa meitä..

3 kommenttia:

 1. Moi, oon lukenut sun blogia jo jonkin aikaa, mutta en oo oikeen jostain syystä koskaan tajunnut kommentoida :) Onneks olkoon raskaudesta ja toivottavasti pieni elämänalku pysyy nyt visusti siellä masussa :) Otat vaan rauhassa :)

  VastaaPoista
 2. Sain tippa verta myöskin noin sama aika raskaukseni muttei se enemmän tulee ja olen nyt 28rv. Tiedän kuinka pelottava se on nähdä verta, mutta niin kuin neuvolatäti sanoi, ei ole mitään kenenkään voi tehdä nyt. Ensi tiistai tule nopeampi kuin odotat.

  VastaaPoista
 3. Kiitos prinsessalle :)

  JustHeather kiitos kun kerrot oman kokemuksesi :) on helpottavaa kuulla kuinka mullakin on käynyt näin mutta raskaus jatkuu vielä pitkälle :) Onnea sinnekkin odotukseen!

  VastaaPoista