maanantai 24. syyskuuta 2012

rv 23+1 fiiliksiä

Tasan viikko seuraavaan neuvolaan ja uhkaavasti lähenee myös sokerirasitus testi :( Huomenna yllättäen täytyy myös mennä työhaastatteluun, mikä herättää minussa sangen ristiriitaisia ajatuksia.

Neuvolassa täytyisi muistaa pitää puolensa ja tehdä valitus rakenneultrasta ja vaatia parempi läheiseen isoon kaupunkiin. Vaikka enään sitten ei voida tehdä mitään jos jotain on vialla pahasti mutta voisimme ainakin varautua pienempiin ongelmiin ja saada suunniteltumpaa hoitoa synnytyksen jälkeen lapselle nopeasti. Toivon kyllä todella ettei sellaista tarvita, mutta mistä sen nyt tietää kun paikallisella äippäpolilla tehtiin niin surkea...
Myös supisteluista pitäisi muistaa päivittää sen verran että haluan että kohdun suun tilanne tarkistetaan että on varmasti vielä kiinni ja kiinteä.

Sokerirasitus pelottaa!!! entäs jos tulee tyly tuomio??? itse en ole kyllä mitään oireita havainnut, että jospa tulisi hyvä tulos. Höpötän oireista koska äitini kärsi ilmeisesti viimeisessä raskaudessa kyseisestä ongelmasta eli raskausdiabeteksestä ja hän kertoi että jos veti vaaleaan makaroniin tehtyä ruokaa niin sen jälkeen alkoi väsyttämään ihan älyttömästi niin että oli joutunut sanomaan isosiskolleni että katsoo kolmevuotiaan pikkusiskoni perään (itse olin 6 vuotias ja isosiskoni 11) koska hänen täytyi mennä nukkumaan. Myöhemmin hänelle selvisi mikä aiheutti moisen reaktion..

Työhaastattelu ja ristiriitaiset tunteet. En tiedä kykenenkö työhön enkä tiedä onko se edes mitenkään järkevää, mutta toisaalta oloni on välillä tuntunut huomattavasti paremmalta liikkumisen suhteen. Toisaalta olisi aivan ihanaa päästä töihin ja olla jotain muutakin kuin vain kotona. Lisäksi tienaisin vielä pari kuukautta paremmin. Äitiyslomani ensimmäinen päivä on 13.12.-12 elikkä tässä olis se pari kuukautta aikaa vielä päästä ihmisten ilmoille :) Lisäksi hermostuksissani kun sain puhelun, jossa pyydettiin tulemaan haastatteluun, soitin äidilleni ja kerroin keittiöapulaisen/hoitoapulaisen työhaastattelusta. Niin hän kertoi että sikäli kun hän tietää että nuissa vanhusyksiköissää se on rentoa eikä kovinkaan raskasta hommaa, siis tuo keittiöapulaisen homma johon luulen että minua haastatellaan koska olen valmistunut ravintola-alalta en hoitoalalta. Ruuat tuodaan valmiina ja ne täytyy vain laittaa esille ja muut tykö tarpeet ja siivous tietenkin sitten, ei kuulosta ainakaan ihan kauhean raskaalta :) noh katsotaanhan nyt yritän mennä positiivisella asenteella, mutta todellisuus johon rakas miehenikin minut tiputti -.-' on että kuka haluaa palkata ketään jolla on näin iso maha ja jää jo kahden kuukauden päästä äitiyslomalle... niinpä niin.. menenpähän nyt ettei karenssia laiteta työkkäristä..

Turvotusta tuntuu silloin tällöin, johtuu varmaankin tästä liikkumattomuudesta joten nytkin lopetan kuuntelemasta tuota ostosTV:n kauheata metakkaa ja laitan koneen pois, menen laittamaan pyykit koneeseen, suihkuun ja koiran kanssa pikku kävelyn heittää :) jos vaikka maha siunaisi sen minulle..

3 kommenttia:

 1. Sokerirasituksesta sen verran että siinä tosiaan harvemmin mitään oireita on. Ja jos sieltä tyly tuomio tulee niin se on vain hyvä että se on huomattu, jotta ei sitten vauva joudu siitä kärsimään.
  Itsellä oli pari viikkoa sitten rasitus ja "käry kävi". Kotona mitatut arvot eivät ole kyllä kertaakaan olleet lähelläkään raja-arvoja, enkä ole ruokavaliotani muuttanut ollenkaan. Toki muuttaisin jos arvot sitä vaatisivat.

  Mullakin on ollut ennen aikaisia supistuksia aina jos oon liikkunut yhtään enemmän tai kun istuin koko työpäivän paikallaan. Nyt rv 28 neuvolalääkäri oli sitä mieltä että ei enää töitä tehdä.
  Ja työhaastattelunhan voi aina ottaa kokemuksena. Aina sen jälkeen on hieman viisaampi että mitä ne voikaan siellä kysellä ja mitä ois pitäny vastata :)

  VastaaPoista
 2. No onhan se tietenkin niin että itsensä ja lapsen parhaaksi sinne testiin mennään :)

  Ei tarvinut töihin lähteä, kun he hakivat 6kk työsuhteeseen työntekijää ja yllättyivät kun kysyin että oliko työkkäristä kerrottu että jään äippä lomalle parin kuukauden päästä.. noh soittivat tietenkin sitten vielä perään etten tullut valituksi ja sanoi että voitottavasti törmätään tulevaisuudessa eli ehkä tein vaikutuksen :)

  VastaaPoista