perjantai 7. tammikuuta 2011

Kahvia ja vaniljaa

Oisko se sitten Vaniljakahvia ;) Aamuni alkaa maustetulla kahvilla, jep yritän opetella juomaan kahvia energiajuomien sijaan, mutta kahvi maistuu ja haisee pahalle :/ siis miksi ihmiset haluavat litkiä kahvia ja sitten hengitys haisee kahville HYI. Energiajuomat ovat paljon parempia ja jos juo jotain vaikka rockstar omenan tai kokiksen makuista niin eipä hengityskään haise. Vaikka oma lempparini on Redbullin kevyempi versio, nam siihen tulee oikeasti heikoksi jo ajatuksestakin.

Aamun ajatukset pyörivät edelleen toissa yön unessa. Näin unta pahimmasta painajaisestani. Elämäni rakkaudesta ja eräästä hyvin läheisestä henkilöstä minulle, unen teema oli että he pitivät yhteyttä siinä mielessä. Koko uni oli ahdistusta täynnä ja koko eilis päiväkin. Nyt ahdistus on jo väistynyt mutta se uni pyörii yhä mielessäni. Seuraavana maanantaina erosta tulee 7kk ja joudun ehkä myöntämään itselleni etten sittenkään ole vieläkään yli henkilöstä :( miten voisinkaan.

Mutta vaikka rakastaa toista ihmistä niin voiko jatkaa elämää jonkun toisen kanssa? Voiko sydämeen mahtua menneisyyden rakkaus ja nykyinen? ei siis vielä ole sellaista ja tuskin tulee heti mutta onko tuollainen asettelu mahdollista? Olisin valmis tutustumaan ja tapailemaan uusia ihmisiä, mutta sitä ennen minun täytyy tietää että tuo asettelu on mahdollinen, muuten se on minun ja näiden uusien tuttavuuksien ajan tuhlausta..

Ajatuksissani pyörii myös ystäväni paljastus. Pääsin yli jo siitä että hän on raskaana, mutta olen pyöritellyt päässä ystävyyttämme, tarviiko hän enään ystävyyttäni vai hankkiiko hän enemmän ystäviä piireistä joilla on jo lapsia. Tähän asti olemme olleet aika tiivis kaverivaljakko parhaimmillan olemme puhuneet päivittäin puhelimessa ja sen lisäksi fb:ssä. Mistä enään puhumme? alkaako hänellä kyllästyttää kun puhun vapaasta elämästäni jossa ei ole muita rajoituksia kuin laskujen maksu? En halua menettää hyvää ystävääni, hän on ollut tukenani elämäni tunnemyrskyissä ja haluan aina olla ystäväni käytettävissä. Mutta en tiedä miten mikään onnistuu ellei ystäväni puhu minulle enemmän.. ehkä kaikki kuolee vain itsestään. Pitääkö minun antaa ajan näyttää? vai yrittää tehdä asialle jotain? Näitä asioita pyörittelen edelleen tässä aamukahvini äärellä.. eikä tästä pahasta kahvista vastaus ainakaan löydy ;)

Onneksi tänään on tiedossa shoppailu terapiaa ja illalla ehkä vähän viihteelle menoa. TIETENKIN SELVIN :D olen aloittanut jo viime vuoden hmm.. 5.12 juomalakon eli olen vuoden ilman alkoholia! Olen pari kertaa aikaisemmin yrittänyt samaa ehkä kerran näin pitkää aikaa, mutta nyt minä aijon todellakin onnistua siinä =) Asiaa myös helpottaa että ystäväni ovat myös aika väsähtäneitä juomiseen niin hekään ei ole houkuttelemassa tuhmuuksien pariin. Tippaakaan en juo, en edes kieltäni kostuta jos joku pyytää maistamaan jotain mahtavaa drinksua. Ja palkitsen itseni sitten ensimmäisellä tatuoinnilla =)

Koiran hankintakin on meneillään, mutta mistään en tunnu löytävän sitä minun koiraa. Olen jo etsiskellyt aktiivisesti 4-5kk ja sitä ennen varmaan vuoden :D mutta vielä ei ole tullut sellasita tässä se on !! oloa :D

Mutta nyt lähden valmistautumaan päivän ostoshulluuteen, illalla sitten itken kuinka tuhlasin tilini sileäksi ;)

Aurinkoa tähän talviseen päivään kaikille lukijoille Ü

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti