lauantai 8. tammikuuta 2011

Missio SE Oikea!

Eli luin blogini vanhoja tekstejä ja löysin kirjoituksen kesältä 2009 jossa päätin aloittaa mission SE Oikea mies 2 vuodessa. Eli yksinkertaisesti päätin löytää miehen kahden vuoden sisällä. Apua! enään jäljellä on alle puoli vuotta, ja se oikea on löytämättä.

Mistä sen oikean löytää? ja vieläpä näin tiukassa aikataulussa. Pitääkö tässä alkaa kokeilemaan sokkotreffejä, nettitreffejä, baarista pokaamista, ystävien verkoston hyödyntäminen vai ainoastaan odottaa että se oikea tulee vastaan ja vieläpä toivottavasti alle puolessa vuodessa :D

Kriteerini eivät ainakaan ole suuren suuret ja mahdottomat. Miksi siis sitä oikeaa ei tunnu löytyvän. Onko kaikki hyvät varattuja, olenko ollut väärässä paikassa väärään aikaan vaiko onko minut luotu elämään yksin?

Pohdin ystäväni kanssa etsivätkö miehet sitä oikeaa vai ainoastaan saalistavat vaistojensa varassa. Miten on mahdollista löytää se oikea jos toinen osapuoli ei edes tiedosta oikean etsimisen tarvetta? Vai tajuvatko miehet liian myöhään oikean tarpeen ja etsivät 40-50 vuotiaana vain äitiä lapsilleen. Onko tosi että jos nainen tässä iässä haluaa vakiintua tervejärkisen ihmisen kanssa niin pitää katsoa 40 vuotiaita miehiä sillä oman ikäisten miesten/poikien päähän mahtuu vain juhliminen ja elämästä kaiken (pöljän) irti ottaminen?

Onko tehtäväni mahdoton vai onko jokaiselle olemassa se oikea?

1 kommentti: