tiistai 4. tammikuuta 2011

Pitkästä aikaa

Pitkästä aikaa eksyin kirjoittelemaan. Uusi vuosi on taas vaihtunut ja luin viime vuotisia toiveitani juuri pois vaihtuneen vuoden suhteen ja totesin itsekseni että yksi niistä toteutuikin =) Nimittäin kipuilu on vähentynyt runsaasti tai sitten olen turtunut siihen. Noh luulen että lääkkeiden vaihdolla ja jatkuvammalla syönnillä on jotain merkitystä asian kanssa. Ja voin todeta että olen onnellinen tästä.
Kuitenkin minulle on alkanut esiintyä enentyvissä määrissä lanteen jäykkyyttä joka voi johtua kipuilun takia jännittyneistä liikkeistä joka aiheuttaa jäykistymistä. Ajattelin keskustella tästä seuraavalla kerralla lääkärini kanssa ja toivon pääseväni akupunktio hoitokokeiluun sekä fysioterapian ohjauksella oppimaan miten voin saada jäykkyyttä pois.. en tiedä onko näistä apua mutta itselleni ne tulivat mieleen ensimmäisenä =) Jos joku sattuu lukemaan tätä ja on kokenut tätä jäykkyyttä ja saanut hoidettua sitä niin vinkkejä otetaan ehdottomasti vastaan!
Muuten elämä on edelleen samalla hollilla kuin ennekin. Totaallisen sekaisin, koska sellaista se tunteella ja fiiliksellä elämäninen on.. Vapaa ihminen taas kuin taivaan linnut, mutta myös valmis katsomaan eteen päin mieli avarana..

Nyt toivottelen Onnistuvaa alkanutta vuotta 2011

Ps. yritän ottaa niskastani kiinni ja kirjoittaa useammin :)

1 kommentti: