sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Väsyneitä silmiä ja kipua

Jep takana on hmm.. alle 6h unet. Aamulla nukkumaan joskus viiden aikaan ja heräsin jo seitsemän aikaan luultavasti kipuun mutta uni ei meinannut millään tulla uudelleen kun lopulta nukahdin niin sitten nukuin kunnes puhelin soi. Mutta eipä tuota unta tarpeeksi tainnut tulla. Kiitos projektin se oikea kahdessa vuodessa ja kauhean kipuilun joka iski.

Projektin tiimoilta lähdin tsekkaamaan ihmistä josta juorut kertovat kaikkea muuta kuin mitä unelmien mies on, mutta katsoinpas nyt. Totesin juorut ovat oikeassa. Eli todellakin etsintä jatkuu vielä :D tämä on aika hauska projekti tosin uuduttava.

Sitten tuohon kipuiluun. Jo illalla autossa istuessa selkää pakotti välillä jopa vihloi pahasti hetkittäin. Päätin kuitenkin urheasti kestää, sillä en halunnut pyytää että voisinko päästä kotiin hakemaan särkylääkettä. Silloin olisin joutunut kaikille autossa oleville selittämään mikä minua vaivaa ja noh ei se kaikille kuulu vaikka ei kertominen ole ongelma minulle, en vain halua ihmisten sääliä. Tai että he luulevat että kerjään sääliä.
Nooh siinä sitten sain kipulääkettä lopulta. Kipu lakkasi muutamiksi tunneiksi ja kun lopulta tulin kotiin oli kaikki ok vielä siinä vaiheessa mutta ennen nukkumaan menoa se alkoi, jumalaton tuska! Kyyneleet olivat jo silmissä valmiina odottamassa että annan niille vallan. Kännykkää puristin kädessä miettien soitanko äidilleni vai sairaalakuljetuksen. Ihan tosi kipu oli niin kauhea. Ja tietyistä syistä en uskaltanut buranaa sitten siinä vaiheessa napsia. Onneksi kipu laimeni kun makasin sängyllä ja yritin rentoutua mutta joku tunti siinä meni kunnes saatoin yrittää alkaa unta odottelemaan. Olen muuten joskus itkenyt ja vaiertanut unissani, kivun takia. Tämä oli ennen kuin minulle todettiin endometrioosi. Siinä voi kaikki miettiä kivun astetta..

Pakko varata lääkäri aika. Mutta en oikein tiedä pitääkö minun varata se erikoislääkäriltäni vai normaalille lääkärille. Kun toisaalta tämä voi johtua jostain muustakin mutta toisaalta normi lääkäri varmaan ensin passittaa erikoislääkärille että hän saa kattoa johtuisko kipu endosta jos ei niin sitten takaisin normi lääkärille. Vaikeaa! :(
Ennen endoa olin lääkäreiden mielestä mielenvikainen joka kuvittelee kaiken ja nyt kaikki taas johtuu endosta.. nooh ehkä järkevintä mennä normi lääkärille joka laittaa verikokeet varuksi jos niistä ei mitään niin sit tuhlataan erikoislääkäri maksuihin..

Väsyttää niin hirmusti että tuntuu ihan älyttömältä ajatukseltakin että huomenna pitäisi jaksaa lähteä hoitelemaan asioita ja kirjastoon hakemaan taustatietoa kirjoitusprojektiini. Epäilen että huomenna on kunnon saamaton päivä :D

Vähän tämmöinen mitään sanomaton, tylsä päivitys tänään. Mutta tälläistä elämäni on tylsää ja mitään sanomatonta pääasiassa, mutta pidän itse elämästäni ainakin yleensä :D

Ihanaa Sunnuntaita kaikille =)

1 kommentti: