tiistai 18. tammikuuta 2011

Uusia tuulia ja vanhoja valituksia

Päätin uudistaa blogin ulkoasua, olen tainnut kasvaa aloituksen jälkeen sen verran että vaaleanpunainen oli jo vähän yli.. näinpä jatkamme siis tällä uudella jopa kylmemmällä tyylillä.

Muutama päivä tässä mennyt pienoisessa lämmössä ja väsymyksessä. En tiedä johtuuko lämpö alavatsasta vai vilustumisesta. Mutta jotenkin jaksan kallistua alavatsan suuntaan, sillä se on ihmeen tiukkana siis tällä nyt tarkoitan sitä että jos vääntelen ja kääntelen itseäni niin tuntuu kuin siellä paikat ottaisi kiinni toisiinsa eli olisi niitä kiinnikkeitä :( mutta onko tuo yhtään ihmekkään..

Levottomuus ennen nukkumaan menoa on ilmennyt tänään siivousvimmalla O.o huoh eikö voisi vain olla normaali ihminen ja nukkua normaalisti?

Sen oikean etsiminen ei etene ja tuskin eteneekään, keinot alkaa loppua. Ehkä toiset on vain tarkoitettu elämään elämänsä yksin.. ja tämä ajatus on lannistanut mielialaani :/ ja lannistaa edelleen niin ettei edes oikein ole mitään kerrottavaa. Tuntuu niin lannistuneelta ja jumittuneelta tämä olo :D

Tien toisella puolella olevan kerrostalon kaikki ikkunat ovat mustana, tuntuu niin yksinäiseltä. Istua yksin täällä koneella tuikkujen valossa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti