lauantai 15. joulukuuta 2012

Hankinnat tehty!

Nyt on viimeisimmätkin hankinnat tehty. Luulen ainakin niin :) Tietenkään emme hommanneet mitään nenäfriidoja vai mitä lie saati rintapumppuja yms. Ne voi sitten ostaa tarpeen mukaan, kuten kaikki apteekki tuotteetkin.

Tänään ostettiin sitten: 

hoitopöydän pehmuste tuommoinen vaaleanruskea ja juuri sen mallinen minkä halusinkin. Kivan jämäkän tuntoinen eikä yhtä lurppana kun toisen merkkinen. Vaikka tuotteessa lukee vettähylkivää materiaalia tuo päälystä niin ajattelin silti laittaa äippä pakkauksessa tulleen pisu suojan vielä tuonne alle että minimoidaan vahingot, onkohan ihan päätön ajatus? Juuri sama hoitopöydän alusta Lauran Lastentarvikkeen sivuilta http://www.lauranlastentarvike.fi/Hoitoalusta-Muumi-cappuccino

Emma merkkinen tuttipulloharja jossa tuttiharja varressa piiloitettuna tuttiharja samanlainen löytyy esimerkiksi huvikummun nettisivuilta http://www.huvikumpu.fi/Emma-tutti-ja-pulloharja

Jyskistä 3 kpl pikkusia pyyhkeitä pyllyn kuivaus tarkoitukseen http://www.jysk.fi/97/98/100/2121372/a/catalog
ei kyllä ollu oransseja oiskohan ollu petrolin sininen.. saman tyylisiä pikkusia pyyhkeitä ostettiin ikeasta mutta nyt tajusin että tarvitsemme ehkä niitä lisää ja ikea on kaukana eikä sillä nyt väliä mistä ne on ostettu kunhan hyvältä tuntuvat pesun jälkeen.

Tuttipullo päätin pysyä samassa merkissä edelleen eli ostimme toisen Ainu MAM Anti-Colic -tuttipullon tosin nyt ostimme tuollaisen 260ml ja aijemmin oli muuten samanlainen mutta 160ml tuote löytyy Ainun tuotesivuilta http://www.ainu.fi/tuotteet/ainu-mam-anti-colic-tuttipullo-260ml 

kaupasta kotiin löysi myös tien Ainu Vauvan pumpulipuikot http://www.ainu.fi/tuotteet/ainu-vauvan-pumpulipuikot ostimme tuommosia turvamalleja näin alkuun ainakin kun olemmehan ihan peukalo keskellä kämmentä tässä vauvanhoidossa. 

Parvekkeelle ostimme sen vaipparoskiksen eli normaalin sankon (harmaan värinen) ja kansi siihen. Talven saavat tosiaan silleen pärjätä katsotaan sitten keväällä että pitääkö hommata kunnon vaipparoskis sisälle kun alkaa parvekkeella lämpötila kohota..

Vaippoja valitsin pamppers merkin ainakin näin aluksi vaipoista ennemmän tietoa pamppersin nettisivuilta http://www.pampers.fi/new-baby päädyin valintaan koska oma äitini muisteli että tämä oli parempi merkki pojalle mutta mahtaa olla vauvakohtainen koko homma niin katsotaan toimivatko nämä meillä vai ei. 

Otimme myös muutaman maitokorvike pullon ihan varalta ja päätin ottaa Tutteli 1:stä eikä tälle ole mitään sen kummempia perusteluita eli en ollut vertaillut tuotteita vaikka se ois varmaan ollut ihan hyvä mutta otin tätä kätevän pakkauksen vuoksi. Lisätietoa http://www.nutriciababy.fi/tutteli/fi_FI/tutteli1_2012/ valitsin siis kaksi tuollaista 500ml pulloa. Aika näyttää tarvitaanko niitä koskaan ja jos niin sopivatko meidän vauvalle. 

Tietenkin veilä vanulappuja mutta niiden merkkiä en muista. Ainut ehkä mikä vois ostaa vielä ennalta niin jotain haavan puhdistusainetta? jota käytettäisiin vain vauvalle toisaalta onko siinä järkeä kun kaapista löytyy ja sitäkin käytetään niin harvoin että ehtiiköhän mennä vanhaksi molemmat vähällä käytöllä.

Nyt oikeastaan puuttuu vaan se vauva :) Sais jo tulla :)

Mietin pitkään sitä imetystyyny asiaa ja tuolta kaupasta mistä hoitoalusta ostettiin olisi saanut samaa kuosia imetystyynyt mutta ajattelin kuitenkin kokeilla pärjätä ensin normaalityynyllä kun nuita tyynyjä löytyy tuolta kaapista.. jos nyt ees tarvii imettää toisaalta pitähän se pullosyötössäkin olla kiva asento?

Nuita pyyhkeitäkin saattais tarvita enemmän kun nyt on yhteensä 6 pientä pyllynkuivaukseen tai muuhun.. ja harsojakin aika vähän mutta katostaan miten tilanne kehittyy eli mitä tulee tarvitsemaan ja mikä on turhaa..
Tämän päivän ostokset. 

Ainu MAM sarjan hankintamme
tosin tuo purulelu tuli äippä paketista :)3 kommenttia:

 1. Oo oisin halunnut laitella kuvia tuotteista mutta tekijäoikeus syistä en netistä voinut ottaa ja onkohan noi linkitkään laillisia?? ööh.. pakko varmaan kuvata itte nuita tuotteita et saa väriä tähän blogiin :)

  VastaaPoista
 2. Hyvältä kuulostaa, vaikka joitain luettelemistasi tarvikkeista me ei ainakaan koskaan tarvittu esikoiselle, mutta näistähän ei tosiaan koskaan tiedä, mikä kenellekkäkin tulee käytännölliseksi ja tarpeelliseksi.

  Mutta Tuttelia ostaisin muutaman pienen purkin varmuudeksi. Sillä jos vauva tarvitsee korviketta heti alussa, niin hän syö kerralla max. n. 40 ml ja tuo korviketetra tulee käyttää muistaakseni vuorokauden sisällä avaamisesta. Meillä tytär oli lähemmäs puolivuotias, ennenku isot purkit kävi käytännölliseksi. Jos korvikkeen päiväys uhkaa vanheta, niin perunasta ja Tuttelista on hyvä tehdä vauvalle perunasosetta pakastimeen ja sieltä sitten sulatella, kun kiinteät ruoat alkavat käydä ajankohtaisiksi :)

  Ihanaa tuo aika, kun kaikki on vauvaa vaille valmista. Me ei olla valmisteltu mitään, vaikka pikkuveljen LA on "jo" 11 viikon päästä. Mutta onhan meillä kaikenlaista jo esikoisen ajoilta valmiina, ehkä sitä vielä ehtii :)

  - Piia

  VastaaPoista
 3. Harmi kun ei ollut tuommoista kokemuksen tuomaa tietoa tai muutenkaan tuon korvikkeen kanssa mutta onneksi hinta ei päätä huimannut tuolleen kun ostettiin vain varalta. Sitten jos enempi tarvii niin sittenhän ne kustannuksetkin nousee..

  Olemme hommanneet kaikkea mitä luulen tarvitsevani mutta jättäneet myös paljon ostamatta jotka ostamme tarvittaessa. Tuntuu hyvältä kun kaikki on valmista sillä tänään pyörähti rv35 täyteen ja sukuni naisiin tullessani synnytän viimeistään rv 38 :D

  VastaaPoista