perjantai 7. joulukuuta 2012

Uutta ilmettä blogissa ja kotona

Päätin vihdoin leikkiä tuolla blogin muokkaus työkalulla. En osaa sitä kovinkaan käyttää mutta tämmöisen hiukan jouluisen fiiliksen onnistuin saamaan. Olkoon se joulun yli ainakin.

Itsenäisyys päivä oli ja meni. On se suomalaisuus itselleni ainakin tärkeää ja olen siitä ylpeä, vaikkakin haaveilen etelän lämmöstä vuoden ympäri.

Tänään suunnitelmissa olisi oksakoristeen seinälle laitto ja sen koristaminen jotenkin.. En ole vain vielä päättänyt MITEN. Laitanko siihen roikkumaan valkoisia höyheniä, vanhoja kuluneita avaimia vaikko joulun ajaksi jotain niitä joulun tikkukaramellejä (miksi niitä kutsutaan??).

Teen myös ystävälleni joulutonttuja seinille tai ikkunoihin kiinnitettäväksi, kun hänellä kädet varmasti muutenkin tekemistä täynnä ja itselläni on tekemisen puute. En suinkaan näitä turkuttamalla tee vaan hän heitti idean ilmaan ja lupasin :)

Olo on sairaan tukala, tuo muksu työntää joka suuntaan jatkuvasti. Maha johonkin tai pariinkin suuntaan jatkuvasti kireellä. Se SATTUUU! Alan uskomaan ettei poitsulla ole enään tilaa mahassa tarpeeksi vaikka mahassa pitäisi vielä viettää monta viikkoa O.o siksiköhän meidän kääpiösuvussa synnytetään ajoissa?
Äitilläni tosin on epäsäännölliset ollut nuo kuukautiset joten isosiskonikin kohdalle oli merkkitty viikoiksi 36 tai 39 ja kysymysmerkki oma veikkaukseni on 36

En osaa päättää imetysliivien ostamisesta :D Kun on niin epävarmaan edelleenkin imetänkö ollenkaan. Jos haluan alkaa kohottamaan tätä erittäin huonoksi päässyttä kuntoani niin joudun syömään erittäin todennäköisesti tulehduskipulääkkeitä endo kipuihin. Ja lisäksi muutenkin tuo endon lääkitys niin luulen että sekin olisi saatava aika nopsaa päälle. Olisi kiva jos näistä asioista voisi jutella kunnon lääkärin kanssa rauhassa ennen synnytystä jo -.-'

hohhoi oishan tässä semmonen 30 kiloa jo pudetettavaa painoa :D 14kiloahan ehdin lihoa ennen raskaaksi tulemista sillä ensi neuvolassa paino taisi olla jo 64 ja olen kuitenkin painanut sen 50kiloa ja se on paras paino minulle :D enkä silloinkaan ole alipainoinen vaan normaalissa eli siinä voi miettiä tätä minun pituuttani :D Huoh kova urakka ollu tämä odotus ja synnytys varmasti toinen ja kolmas onkin sitten painon pudotus ja kunnon kohotus kun en edes ole voinut liikkua raskaana paskaakaan :(

Näinen masentavin ajatuksineni lähden laittamaan itseäni valmiiksi että pääsen ostamaan niitä askartelu tarvikkeita kun mies tulee kotiin :)

2 kommenttia:

 1. 免費視訊聊天-免費可以看裸聊直播app
  live173 視訊美女-免費進入裸聊室
  live173視訊影音live秀-免費夫妻視頻真人秀
  live173影音視訊live秀-免費進入主播裸聊室
  live173影音live秀-免費視訊-裸聊直播間免費
  live173影音live秀-免費同城交友裸聊室
  showlive-免費進入裸聊直播間
  showlive影音視訊聊天網-美女主播免費祼聊聊天室
  showlive視訊聊天網-真人在線裸聊網
  玩美女人影音秀-台灣一對一視頻聊天室
  視頻交友社區超碰免費在線成人視頻同城一夜免費交友網免費午夜真人聊天室影音視訊聊聊天室
  免費真人秀多人視頻日本免費黃色視頻性感美女自我安慰視頻愛愛聊天室直播間影音視訊聊天
  男人和美女親熱視頻免費的黃色網站美女視頻直播秀午夜戀場免費聊天室影音視訊聊天網
  性感美女QQ真人秀視頻免費的色情網站美女熱舞視頻直播間午夜免費愛愛聊天室ut影音視訊
  美女真人秀視頻唱歌caoporn超碰在線視頻美女跳舞視頻直播色聊天聊天室影音視訊戀愛ing

  VastaaPoista