perjantai 7. joulukuuta 2012

Uutta ilmettä blogissa ja kotona

Päätin vihdoin leikkiä tuolla blogin muokkaus työkalulla. En osaa sitä kovinkaan käyttää mutta tämmöisen hiukan jouluisen fiiliksen onnistuin saamaan. Olkoon se joulun yli ainakin.

Itsenäisyys päivä oli ja meni. On se suomalaisuus itselleni ainakin tärkeää ja olen siitä ylpeä, vaikkakin haaveilen etelän lämmöstä vuoden ympäri.

Tänään suunnitelmissa olisi oksakoristeen seinälle laitto ja sen koristaminen jotenkin.. En ole vain vielä päättänyt MITEN. Laitanko siihen roikkumaan valkoisia höyheniä, vanhoja kuluneita avaimia vaikko joulun ajaksi jotain niitä joulun tikkukaramellejä (miksi niitä kutsutaan??).

Teen myös ystävälleni joulutonttuja seinille tai ikkunoihin kiinnitettäväksi, kun hänellä kädet varmasti muutenkin tekemistä täynnä ja itselläni on tekemisen puute. En suinkaan näitä turkuttamalla tee vaan hän heitti idean ilmaan ja lupasin :)

Olo on sairaan tukala, tuo muksu työntää joka suuntaan jatkuvasti. Maha johonkin tai pariinkin suuntaan jatkuvasti kireellä. Se SATTUUU! Alan uskomaan ettei poitsulla ole enään tilaa mahassa tarpeeksi vaikka mahassa pitäisi vielä viettää monta viikkoa O.o siksiköhän meidän kääpiösuvussa synnytetään ajoissa?
Äitilläni tosin on epäsäännölliset ollut nuo kuukautiset joten isosiskonikin kohdalle oli merkkitty viikoiksi 36 tai 39 ja kysymysmerkki oma veikkaukseni on 36

En osaa päättää imetysliivien ostamisesta :D Kun on niin epävarmaan edelleenkin imetänkö ollenkaan. Jos haluan alkaa kohottamaan tätä erittäin huonoksi päässyttä kuntoani niin joudun syömään erittäin todennäköisesti tulehduskipulääkkeitä endo kipuihin. Ja lisäksi muutenkin tuo endon lääkitys niin luulen että sekin olisi saatava aika nopsaa päälle. Olisi kiva jos näistä asioista voisi jutella kunnon lääkärin kanssa rauhassa ennen synnytystä jo -.-'

hohhoi oishan tässä semmonen 30 kiloa jo pudetettavaa painoa :D 14kiloahan ehdin lihoa ennen raskaaksi tulemista sillä ensi neuvolassa paino taisi olla jo 64 ja olen kuitenkin painanut sen 50kiloa ja se on paras paino minulle :D enkä silloinkaan ole alipainoinen vaan normaalissa eli siinä voi miettiä tätä minun pituuttani :D Huoh kova urakka ollu tämä odotus ja synnytys varmasti toinen ja kolmas onkin sitten painon pudotus ja kunnon kohotus kun en edes ole voinut liikkua raskaana paskaakaan :(

Näinen masentavin ajatuksineni lähden laittamaan itseäni valmiiksi että pääsen ostamaan niitä askartelu tarvikkeita kun mies tulee kotiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti