perjantai 21. joulukuuta 2012

SYNNY JO, äitin kallis aarre

Huoh nyt ei oikeasti ole mitään muuta sanottavaa ku että syntyispä tämä jäbä jo.. okei tiedän että nyt on menossa vasta 35+5 mutta tuntuu ettei vaan kestä.
Mahaankin on ilmestynyt kuin tyhjästä raskausarpia useampi, pitikin sitten mennä peilin kanssa tarkkailemaan...

Tänään sain pestyä ja keitettyä tutit ja tuttipullot. Eli saan vihdoin pakattua tutinkin matkaan synnytys laukkuun kun tuttu sellaista kerran kehotti vakavasti harkitsemaan.

Viime yönä heräsin taas niin monta kertaa ja nukuin huonosti että yhdellä pissareissulla nojasin pyykkikoneeseen pissatessani ja mietin että miten helvetissä jaksan vauvan kanssa heräilyä ku nyt jo sellanen unipuute olo että voisin jysäyttää aivoni seinälle :D Täytyy varmaan keskustella äitin kanssa että jos vauva heräilee oikeasti tosi usein niin tulee sitten auttamaan että saan nukuttua yhden yön viikossa kunnollailla.. kunnes mieheni oppii nämä asiat varmasti niin että voin luottavaisesti nukkua tietäen ettei vauvalla ole mitään hätää.. eli äitini saa tulla miehen tueksi että voin nukkua rauhallisin mielin :D olenko ihan pöljä? mutta ku ei tuo mies oo kovin hmmm.. maalaisjärkinen näissä vauva asioissa ja hyvällä tuurilla herää isyyteen sitten ku muksu on sylissä... joten alussa voidaan tarvita hälle ohjausta.. onneksi on olemassa äiti johon voi luottaa. Ehkä tää on nyt vaan vaikeaa ku tästä mahasta ei voi irrottautua hetkeksikkään ja saada niitä kunnon unia. Olen ainakin oppinut ettei ihminen pysty pysymään kauan järjissään ilman kunnon unia!

2 kommenttia:

 1. 真愛旅舍視頻聊天室-live173影音視訊live秀
  真愛旅舍官網-live173影音live秀
  真愛旅舍官網-live173影音live秀
  影音視訊聊天室-真愛旅舍
  影音視訊聊天室-真愛旅舍
  小可愛視訊-真愛旅舍視頻聊天室
  ut聊天室視訊-真人裸聊秀場
  173免費視訊-視頻真人秀聊天室福利
  真愛旅舍官網
  真愛旅舍聊天室
  免費視頻語音聊天室在線色情視頻網址美女隨機視頻聊天室街拍性感長腿美女免費視訊聊天軟體
  語音聊天網站模特私拍現場性愛視頻ut聊天室免費視訊區很很魯在線視頻免費視訊交友聊天
  網愛視頻聊天室大膽人體模特性愛視頻ut免費視訊聊天室最好看的黃色網站免費視訊聊天交友網
  多人視頻聊天室模特走秀視頻有夫妻性愛的視頻網站外國成人色情視頻大區uthome免費視訊聊天
  視頻免費聊天網色婷婷視頻小說超碰免費視頻公開夫妻真人裸聊視頻試看0410 免費視訊聊天網

  VastaaPoista