perjantai 21. joulukuuta 2012

SYNNY JO, äitin kallis aarre

Huoh nyt ei oikeasti ole mitään muuta sanottavaa ku että syntyispä tämä jäbä jo.. okei tiedän että nyt on menossa vasta 35+5 mutta tuntuu ettei vaan kestä.
Mahaankin on ilmestynyt kuin tyhjästä raskausarpia useampi, pitikin sitten mennä peilin kanssa tarkkailemaan...

Tänään sain pestyä ja keitettyä tutit ja tuttipullot. Eli saan vihdoin pakattua tutinkin matkaan synnytys laukkuun kun tuttu sellaista kerran kehotti vakavasti harkitsemaan.

Viime yönä heräsin taas niin monta kertaa ja nukuin huonosti että yhdellä pissareissulla nojasin pyykkikoneeseen pissatessani ja mietin että miten helvetissä jaksan vauvan kanssa heräilyä ku nyt jo sellanen unipuute olo että voisin jysäyttää aivoni seinälle :D Täytyy varmaan keskustella äitin kanssa että jos vauva heräilee oikeasti tosi usein niin tulee sitten auttamaan että saan nukuttua yhden yön viikossa kunnollailla.. kunnes mieheni oppii nämä asiat varmasti niin että voin luottavaisesti nukkua tietäen ettei vauvalla ole mitään hätää.. eli äitini saa tulla miehen tueksi että voin nukkua rauhallisin mielin :D olenko ihan pöljä? mutta ku ei tuo mies oo kovin hmmm.. maalaisjärkinen näissä vauva asioissa ja hyvällä tuurilla herää isyyteen sitten ku muksu on sylissä... joten alussa voidaan tarvita hälle ohjausta.. onneksi on olemassa äiti johon voi luottaa. Ehkä tää on nyt vaan vaikeaa ku tästä mahasta ei voi irrottautua hetkeksikkään ja saada niitä kunnon unia. Olen ainakin oppinut ettei ihminen pysty pysymään kauan järjissään ilman kunnon unia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti