sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Synnytyksen käynnistys!

Tänään on loppuelämäni ensimmäinen päivä!

Sellainen huudahdus kaikiu päässäni kun makasin tässä sairaalan kauhan tuntoisessa vuoteessa ja luin romanttista lälläri kirjaa. Ja toden totta jos käynnistys todella aloitetaan tänään kuten lääkäri lupasi eilen niin tänään alkaa loppuelämäni ensimmäinen päivä. Tietenkin sen voi kuvitella alkaneen jo kun tulin raskaaksi mutta minä todellakin koen sen alkavan siitä kun esim. kalvot puhkaistaan. Niin ja todellakin toivon että se on kalvojen puhkaisu eikä mikään ikävä ballonki.. eli toivomme että vaikka itse nukuin kyllä hyvin niin kohtu ois tehnyt töitä läpi yön ja suu avautunut vähän enemmän kuin eilen. Luonnollisestihan se on avautunut tähän mennessä :) Eli kuten äitini totesi että synnytys olisi ollut lähellä jo muutenkin ilman myrkytyksiä.

Omasta mielestäni mitään selkeitä myrkytys oireitakaan ei ole. Lievän lievää jos jotain muka on. Netistä olen lukenut että verenpaineet saattaa kohota ennen synnytystä ja minulla kohoaminen todettiin juurikin kun olen luonnollisesti alkanut pikkuhiljaa avautuilla...Päänsäryn (siis aavistuksellisen pienen säryn) olen päättänyt johtuvan kotona (aina aamuöisin, aamulla) huonosti nukutuista öistä ja täällä sairaalassa koska en ole nähnyt raikasta ulkoilmaa sitten öö keskiviikon jolloin tänne tulin ja tämän jatkuvan makaamisen takia.

Eli yritin jo tarkkailla viime viikkoina itseäni että olisiko jotain synnytykseen liittyviä ennusmerkkejä ja omasta mielestäni muutamia saattoi olla.

- verenpaine
- levottomuus
- ja naaman kukinta! yhtäkkiä finnejä alkoi ilmestyä sellaisia pieniä siellä sun täällä ei mitään jättimollukoita.
- seksi himojen jonkin asteen palaaminen :D'
Ja nyt täällä sairaalassa JATKUVA NÄLKÄ perjantain ja eilisen :D siis ajatella... Täällähän syödään jatkuvasti mutta silti ennen seuraavaa ruokailua mahani saattoi jo kurnia.Eilen illallakin kävin iltapalalla puoli 8 aikoihin.. ja vielä senkin jälkeen kun olin silmäni sulkenut ja melkein nukahtanut niin piti juoda synnytyslaukusta kaakaosoija pillimehu O.o ku mahassa kurni ja kello oli jonkun 21.15 :D Niin ja tietenkin tässä kirjoittaessa maha huutaa jo aamupuurolle :D sinne nyt sattuu kuitenkin olemaan aikaa joten mussuttelen eilen rakkaan tuomia suklaa karkkeja...

Mahassa on tuntunut sellaista nipistelyä sisältä päin.. ensin sitä tuntui vain oikealla kyljellä mutta sitten myös mahan yläpuolella. Ikävän tuntoista mutta luultavasti jotain kalvojen haprastumista ennen puhkeamista tai muuta vanhenemista? Supistuksia oli eilen illasta jo todella hyviä ihan luomunakin ja paras niistä läheni jo endo kipujen huippua wau! sellaisia lisää niin päästään synnyttämään!! Illalla alaselkää särki ja aamulla sekä eilen alamaha on ollu hellänä :D sehän tarkoittaa vain yhtä asiaa, paikat avautuilee. Kuten myös se että tuolla synnytyskanavassa on tuntunut vihlaisuja ja nipistyksiä. Mutta osa näistäkin oireista on olluut niiin pieniä ja huomaamattomia etten kotona varmaan olisi kovinkaan paljon arvoa niille antanut MUTTA täällä koko ajan kysellään kipuja ja vointeja niin sitä ihan alkaa ajan kuluksi niitä kuuntelemaan :D

Lääkkeenä on mennyt aamuisin verenpaine lääke ja iltaisin verenpaine lääke sekä vähän myöhemmin sitten eilen meni vielä särkylääke ja nukahtamistabletti eli joka yö olen syönyt täällä tuon nukahtamistabletin jota ystävänikin minulle suositteli ennen tänne tuloa. Koska olen aina nukkunut huonosti sairaalassa ja voimia todellakin tarvitaan. Ja miksipä ei jos kerta ei ole vaaraa lapselle??

Kulta tosiaan saapui eilen kaupunkiin ja kävi moikkaamassa, sitten siinä käyrää ottettiin vierailun aikana niin sillon juuri tuli se mojova supistuskin. Kroppakin tietää et nyt voi syntyy kun ispäkin saapu paikalle <3 voi ihanaa!! Vaikka meillä on omat vaikeutemme niin tää tehdään yhdessä! Ja toivon että ukko osaa tukea oikein ja kokee valaistuksensa elämään kun saa pikkuisen syliinsä. Minähän olen jo häntä kantanut sydämeni alla sen 8kk :) Minä tiedän miten vakavasti elämään pitää suhtautua tietyissä asioissa vauvan takia.. ehkä hän kokee sen nyt kun saa lapsen syliin.

Nyt siis jännätään vain että kuinka paljon repeän, kuolenko (joo tiedän harva äiti nyky suomessa kuolee muttei kukaan sano ettenkö se voisi olla juuri minä joka osuu siihen mini marginaaliin), kuinka paljon se mystinen kipu sattuu (ei voi tietää tuntemattomasta) JA syntyykö jätkä tämän vai ensi vuoden puolella :D

Yritän nyt keskittyä vain synnytykseen ja pakata koneen pois (ellei pitkity montaa päivää) joten toivottelen teille kaikille..


Railakasta ja onnellista uutta vuotta 2013!!

ps. toivottavasti käynnistystä ei jouduta siirtämään esim synnytys salien ruuhkan vuoksi....

1 kommentti:

 1. 真愛旅舍視頻聊天室
  真愛旅舍視訊
  真愛旅舍視頻聊天室
  真愛旅舍聊天室
  真愛旅舍視頻
  真愛旅舍直播
  真愛旅舍官網
  真愛旅舍聊天室破解
  真愛旅舍視頻聊天室破解
  真愛旅舍視訊
  視頻聊天室真人秀場漁網襪美女視頻午夜電話聊天熱線午夜熱舞直播間視訊聊天交友網ing888
  293真人秀場聊天室黑色絲網襪美女圖片午夜電話聊天性話題午夜劇場直播間cam視訊聊天
  網頁聊天室網站黑色絲網襪美女視頻美女午夜電話聊天h彩色漫畫福利免費線上視訊聊天
  真人秀多人視頻91夫妻歡樂交友網站久久視頻多人聊天室提供色情影片下載影音視訊聊天
  免費真人秀聊天91夫妻視頻網址午夜花都美女直播室成人色情動漫電影視訊聊天 加盟說明

  VastaaPoista