torstai 6. joulukuuta 2012

Levoton olo, askartelua.

Oon vaan yrittänyt antaa itselleni muuta ajateltavaa ja joulustahan sitä saa.. Tein tänään vähän lumihiutaleita olohuoneen pikkuikkunaan ja laitettiin tähti olohuoneen ikkunaan kera naru härpäkkeiden.. Tässä muutama kuva ettei mene tämä blogi ihan liian kuivaksi. 

Tässä olohuoneen ikkuna. Tähdessä ei ole sisässä valoa. Mutta mielestäni menee näinkin. Pitäis löytää joku patteri systeemi mutta eipä ole kävellyt vastaan kaupoissa. Ja näissä vanhoissa vuokrataloissahan ei ainakaan ole tuolla verhosysteemin takana mitään pistoketta niin alappa vetämään yli 5m päähän Oo Omaa taloa rakentaessa tämmöset kannattais ottaa huomioon.
Narut jotka roikkuvat ovat lahjanarua :D hopeaa ja mustaa.. Tontutkin siellä alalaidassa näkyvät, jäävät kyllä kynttelikön kanssa tv:n taakse mut kyllä ne tunnelmaa antaa varsinkin valo hohtaa kivasti..


Ja tässä sitten minun lukunurkkani sekä olohuoneen pikkuikkuna mikä on mielestäni hassu tuolla nurkassa, mikähän senkin tarkoitus. Mutta kuitenkin ... Tähän siis tein nuita lumihiutaleita näkösuojaksi kun tuo sälekaihdin ei sopinut silloin kun tuossa ikkunalla oli kynttelikkö joka siis siirtyikin tv:n taakse. Mutta ajattelin että jos tähän löytäisi sellaisen antiikkikulutetun valkoisen kynttelikön joka soipisi tämän nurkan tyyliin.. Toisaalta kynttelikkö vie tehon nuilta kynttilöiltä liian kirkkaana mutta toisaalta yksin nämä ovat liian himmeät eivätkä valaise pihalle asti :D


Lukunurkkani tuoli käy hyvin imetykseen kunhan löydän siihen vielä jonkun sopivan jalkojen nosto systeemin ja imetystyynytn.. Vieressä tuossa on ikean pikkupöytä ja siinä pentikin pöytälamppu joka on myös antiikkikulutettu vai miksi tuota sanotaan.. valkoinen ja läpi näkyy siitä jtn.. Siihen kun löytyisi joku punainen varjostin joka sopisi tuohon nojatuoliin niin olisi täydellistä!
¨
Tämä meni ihan sisustus hommiksi :D Mieskin sanoi tänään minulle että koitahan jo asettua ja lopettaa tuo ähertäminen.. Mutta on vaan niin levoton olo Oo

Kuukautiskipuja on jo ollut varmaan viikon..aluksi ei mitään mainitsemisen arvoista mutta nyt pahentuneet niin ettei viime yön nukkumisesta tullut mitään ja tänäänkin lähenteli jo endometrioosini pahimpia kipu päiviä.. pelottavaa mutta silti en ole saanut vieläkään soitettua lääkäriin!! Tuntuu että saan sitten vaan katseita että tyhmä tyttö raskauteen kuuluu kaikkea kipua... :/ Toisaalta pelottaa etteihän vauva vaan olisi jo tulossa maailmaan :( Vielä ei ole aika... Neuvola täti olisi kuitenkin tulossa sillon ma käymään että jos sinne asti kestäisin tai sitten voisin huomenna soittaa hälle..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti