sunnuntai 9. joulukuuta 2012

rv 34! Jännittää!

Tänään tuli raskausviikko 34 täyteen! Kuka olisi uskonut, vastahan sitä oli 20 :) Synnytys alkaa olla todella lähellä <3 Olo onkin jo niiiiin tukala että huh huh. Olen kyllä totaallisen valmis ottamaan kehoni omaan hallintaani. painoakin niin jumalattomasti että voi jee.. 

Huomenna tulee neuvolatäti kotikäynnille. En tiedä onko tämä kaikkialla normaali käytäntö, mutta meillä se oli kirjattu tosiaan siihen raskauden ajan seurannat lappuun. Ensin käydään ennen synnytystä ja sitten synnytyksen jälkeen myös. Noh tämähän saa minut ihan älyttömän jännäksi! En ole koskaan tajunnut kysyä miten kauan tälläinen käytäntö meillä on täällä ollut ja mikä sen tarkoitus on.. Eli ei ole mitään hajua mitä täällä huomenna tapahtuu. Olen varautunut ostamalla jotain keksejä ja kahvia tietty löytyy, teetä sekä glögi purkin ostin kans tänään. Siivottu on, meillä kyllä muutenkin yleensä siivotaan joko pe, su tai ma joten tämä sattu sopivasti. Ei siis mitään erikoista, meillähän on muutenkin aika perus siistiä joten perus imurointi, luutuaminen, pölyjen pyyhkiminen ja vähä noita muuton jälkeen edelleen "kodittomia/paikattomia" tavaroita järjestelin.. Mutta jännittää :D

Tänään kävin ostamssa parvekkeelle sellaiset "jääpuikko" roikkuvalot eli tommosia valo naruja roikkuu vierivieressä ihan nätit ovat ehkä pidemmät ois saanut olla nuo roikkuvat ketjut mutta noh riittää ihan hyvin. Sitten ostin toisen valosarjan sisälle JA se olikin samanlainen mutta siinä oli vain 4 roikkuvaa valoketjua! No onneksi se nyt sopi tosi passelisti tuohon minun lukunurkan ikkunaan. Sopii jotenkin noihin lumihiutaleisiin :) Tosin nyt nuo sydän tuikkulyhdyt jää tuossa ikkunalla aika tarpeettomiksi -.-' mut nooh.. ompahan ehkä paloturvallisempaa ja onhan ne siinä silti koristeena..

Seksi lakkoonkin menin :D Eihän nuo halut ole ollut kohdillaan vaikka aina sanotaan että raskaana olevat naiset ovat himokkaita. Paskan marjat! minulla ainakin nuo lisääntyvät kilot ja kaikki vaivat ovat vieneet halut joten on vähän kuivaa ollut mitä pidemmälle ollaan menty. Mutta nyt menin totaali lakkoon :D Koska pelkään että synnytys käynnistyy vielä ennen aikojaan kun on näitä kaikkia ihme oloja. Sanoin miehelle että sitten rv 36 loppu puolella aletaan taas hommiin ja sillon voidaan ruvetakkin kunnollailla :D tässä ois siis päälle kahden viikon tauko eessä ja pääni aijon pitää kerrankin. Sitä paitsi ihan hyvää treeniä siihen että synnytyksen jälkeen tulee kuitenkin se tauko vähintään sinne jälkitarkastukseen asti.. 

Mahassa on jumpat menossa :) äitin pikku karate kid siellä tulossa semmosia iskuja välillä virtsarakkoa ja -putkea kohti et huh huh :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti