lauantai 29. joulukuuta 2012

UUTISIA!!!

Noniin eilen siis lääkäri tuumi et kattellaan vaan ja kaikkea et käynnistellään rv 38 koska pojalla niin iso mahanympärys ettei anneta mennä täys aikaiseksi.. NOOOH minähän olin ihan hermona että täällä ruveta nyt kauheeta makailemaan viikkoa ennen käynnistystä ja syömään verenpainelääkkeitä. MUTTA koska onnekseni aamulla valkovuoto haisi nokkaani pahalta ja paineet oli herätessä korkealla (johtuisko pyöritystä yöstä).. Noh niin pääsin sitten lääkärille.

Lääkäri oli oikein tehokkaan oloinen nainen joka oli sitä mieltä että ei tässä nyt viikkoja ruveta makoilee että onko toiveita että syntyykö tänä vuonna vai ens vuonna :) En uskaltanut sanoa että ens vuonna kun sitten voi vaihtua lääkäri ja mielipiteet taas :D Eli sanoi että kun huomenna tulee rv 37 täyteen niin voidaan käynnistellä JES!
Tuon keskustelun jälkeen sitten tehtiin sisätutkimus (vuodon takia) ei nähnyt mitään erikoista ja kokeili niin väljästi kahdelle sormelle auki! Eli käynnistyksen kannalta todella hyvä :) annetaan vaan siis vähän vauhtia luonnolle.. Ja huomenna tilanne tutkitaan uudelleen ja katsotaan mikä käynnistys otetaan käyttöön ballonki vai vesien puhkaisu vai mitä :D jännittäääkö!?!?!?! JÄNNITTÄÄ..
Samalla sitten ultrattiin kuulema ihan mielenkiinnolla sitä painoarviota teki.. sai hän painoarvioksi jotain 3600g vaikka vielä keskiviikko iltana se oli hiukkasen yli 3100g! kauheen nopeata ne lapset kasvaa tuolla mahassa..

No nyt fiilikset on siis huojentuneet, onnelliset, pelokkaat, jännittyneet ja innostuneet. Nyt vaan yritettäs malttaa nukkua yön yli HYVIN voimia keräten.. Kohta meillä on pikku-ukko sylissä! APUA & ihanaa <33 kommenttia:

 1. Mulla vaihteli lääkkeet ja ballonki 6 vrk, ennenku todettiin ettei ne auta. Sit kalvojen puhkaisuun, joka ei myöskään auttanut, joten lopulta sektioon. Sulla ei VOI olla yhtä huono tuuri, mut mainitsin näistä siks, että jos et jännityksen takia saa unta, niin pyydä ihmeessä lääkkeitä! Mä en tajunnut pyytää ja sit kun vauva lopulta syntyi, niin olin valvonut jo viikon ja ihan totaalisen loppu. Harmittaa, etten tajunnut kerätä voimia silloin kun vielä voi, sillä se vauva ei välttämättä synnykään heti kun sitä yritetään käynnistää. Jännitin kaikki yöt, että huomenna se syntyy ja ikinä ei tapahtunut mitään :D

  VastaaPoista
 2. Oi, onpa ihanaa, jee :) Tsemppiä koitokseen!

  Meillä ei ollut pienokainen kasvanut juurikaan kolmeen viikkoon ja lapsivesi oli vähissä, joten jotain häikkää nyt on :( Ens viikolla ultrataan uudestaan ja katsotaan, mitä tehdään. Sektio on kuitenkin tulossa, mutta kuinka pian, sitä en tiedä. Pieni painaa tosiaan vasta 1,9kg, vaikka viikkoja on 35+2. Toivottavasti vaan terve poika on tulossa, kun jossain on nyt vikaa.

  Mutta voimia synnytykseen!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi onneksi sektio on siis keksitty :) minulle kaikista tärkein tieto vaan on että NYT alkaa tapahtua tosissaan. Ettei ensin maata viikkoa ja sitten aleta vasta toimimaan. Lääkäri lupaili että koska olen luonnollisesti alkanut jo avautumaan niin yleensä helpompaa käynnistää, toivottavasti hän on oikeassa.

  Kaisa ikävä kuulla että teillä pienoisella jotain häikkää massussa! :( sitä ei toivoisi kenenkään odottavan äidin kuulla! Mutta voin kertoa että tutullani oli istukassa vaiko napanuorassa häiriötä nuilla tai seuraavalla viikolla todettu varmasti ja pian oli lapsi sylissä sitten oisko syntymäpaino ollut hikisesti yli 2000g Nykyään oikein hyvin kasvanut hyvän kokoinen poika! :)

  VastaaPoista